Închide meniul

Când se joacă Simona Halep – Daria Snigur, în primul tur la US Open 2022! Anunţul organizatorilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2022, 13:16

Reclamă
Când se joacă Simona Halep – Daria Snigur, în primul tur la US Open 2022! Anunţul organizatorilor

Simona Halep

Simona Halep, la Cincinnati/ Profimedia

Când se joacă Simona Halep – Daria Snigur, în primul tur la US Open 2022! Marea noastră campioană va juca în prima zi a celui de-al patrulea turneu de Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Daria Snigur va fi al doilea meci al zilei pe arena „Louis Armstrong”, imediat după partida de pe tabloul masculin dintre Francisco Cerundolo şi Andy Murray.

Când se joacă Simona Halep – Daria Snigur, în primul tur la US Open 2022

În acest context, partida Simonei Halep ar urma să înceapă luni, în jurul orei 20.00. „Simo” e mare favorită la calificare în fața tinerei jucătoare. Jucătoarea în vârstă de 20 de ani din Ucraina a învins-o în ultimul tur ala calificărilor pe japoneza Nao Hibino, scor 6-1, 6-4.

În cazul unei victorii în primul tur, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida Magdalena Frech (Polonia, 104 WTA) – Rebecca Marino (Canada, 112 WTA).

Ce cotă are Simona Halep la câştigarea US Open 2022

Simona Halep are a doua cotă la câştigarea US Open 2022. Numai Iga Swiatek, liderul WTA, este văzută de bookmakeri cu şanse mai mari la ridicarea trofeului. Poloneza de 21 de ani, care a triumfat la Roland Garros 2022, are cota 4.50.

Reclamă

Halep o urmează pe Swiatek şi are cota 8.00 la câştigarea, în premieră, a US Open 2022. Este urmată de Elena Rybakina (13.00), Naomi Osaka (15.00), Aryna Sabalenka (15.00) şi Cori Gauff (15.00). Campioana en-titre, Emma Răducanu, are cota 17.00, în timp ce Bianca Andreescu are cota 20.00.

Simona Halep a coborât un loc în clasamentul WTA

Simona Halep a coborât un loc în clasamentul mondial, aflându-se săptămâna aceasta pe locul 7, conform ierarhiei comunicate luni de WTA. Simo e pe 4 şi în clasamentul WTA Race.

Halep a făcut rocadă cu belarusa Arina Sabalenka, care a atins săptămâna trecută semifinalele turneului de la Cincinnati, la care reprezentanta ţării noastre nu a mai putut participa, din cauza unei accidentări.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep apelează la divinitate înainte de US Open 2022

Simona Halep apelează la divinitate înainte de US Open 2022. Grand Slam-ul din Statele Unite se va desfășura în perioada 29 august – 11 septembrie, iar meciurile campioanei noastre vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Odată ajunsă la New York, Simona Halep a mers la Catedrala St. Patrick, renumita biserică romano-catolică care îndeplinește și rolul de sediu al Arhiepiscopiei din New York.

Sportiva din Constanța, cunoscută pentru firea ei credincioasă, a postat o imagine cu superba catedrală, din exterior, pe contul de Instagram.

Simona Halep l-a impresionat pe Andy Roddick înainte de US Open 2022

Simona Halep l-a impresionat pe Andy Roddick înainte de US Open 2022. Halep s-a impus la turneul de la Toronto, după un parcurs perfect. La Cincinnati, marea noastră campioană a preferat să se retragă pentru a se pregăti cum trebuie pentru US Open 2022.

Fostul mare jucător de tenis, Andy Roddick, a avut cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep. Roddick a rămas impresionat de evoluţia Simonei de la Toronto, acolo unde a reuşit să se şi impună.

Sincer, nu știam că este una dintre jucătoarele care au obținut cele mai multe victorii în acest an. Știam că a jucat destul de mult, dar nu o văzusem să câștige un turneu. Dar la Toronto am văzut că nu puteai să treci de ea. Am văzut-o cum a putut să reziste.

Reclamă

Știe să rezolve problemele și am văzut-o mai ofensivă, mai agresivă. Nu și-a lăsat adversarele să joace, să fie agresive. Este una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei și sunt fericit să o văd înapoi în clubul campioanelor”, a spus Andy Roddick, conform spotmedia.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și