Închide meniul

Când se joacă Simona Halep – Daria Snigur, în primul tur la US Open 2022! Anunţul organizatorilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2022, 13:16

Când se joacă Simona Halep – Daria Snigur, în primul tur la US Open 2022! Anunţul organizatorilor

Simona Halep

Simona Halep, la Cincinnati/ Profimedia

Când se joacă Simona Halep – Daria Snigur, în primul tur la US Open 2022! Marea noastră campioană va juca în prima zi a celui de-al patrulea turneu de Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Daria Snigur va fi al doilea meci al zilei pe arena „Louis Armstrong”, imediat după partida de pe tabloul masculin dintre Francisco Cerundolo şi Andy Murray.

Când se joacă Simona Halep – Daria Snigur, în primul tur la US Open 2022

În acest context, partida Simonei Halep ar urma să înceapă luni, în jurul orei 20.00. „Simo” e mare favorită la calificare în fața tinerei jucătoare. Jucătoarea în vârstă de 20 de ani din Ucraina a învins-o în ultimul tur ala calificărilor pe japoneza Nao Hibino, scor 6-1, 6-4.

În cazul unei victorii în primul tur, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida Magdalena Frech (Polonia, 104 WTA) – Rebecca Marino (Canada, 112 WTA).

Ce cotă are Simona Halep la câştigarea US Open 2022

Simona Halep are a doua cotă la câştigarea US Open 2022. Numai Iga Swiatek, liderul WTA, este văzută de bookmakeri cu şanse mai mari la ridicarea trofeului. Poloneza de 21 de ani, care a triumfat la Roland Garros 2022, are cota 4.50.

Reclamă

Halep o urmează pe Swiatek şi are cota 8.00 la câştigarea, în premieră, a US Open 2022. Este urmată de Elena Rybakina (13.00), Naomi Osaka (15.00), Aryna Sabalenka (15.00) şi Cori Gauff (15.00). Campioana en-titre, Emma Răducanu, are cota 17.00, în timp ce Bianca Andreescu are cota 20.00.

Simona Halep a coborât un loc în clasamentul WTA

Simona Halep a coborât un loc în clasamentul mondial, aflându-se săptămâna aceasta pe locul 7, conform ierarhiei comunicate luni de WTA. Simo e pe 4 şi în clasamentul WTA Race.

Halep a făcut rocadă cu belarusa Arina Sabalenka, care a atins săptămâna trecută semifinalele turneului de la Cincinnati, la care reprezentanta ţării noastre nu a mai putut participa, din cauza unei accidentări.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep apelează la divinitate înainte de US Open 2022

Simona Halep apelează la divinitate înainte de US Open 2022. Grand Slam-ul din Statele Unite se va desfășura în perioada 29 august – 11 septembrie, iar meciurile campioanei noastre vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Odată ajunsă la New York, Simona Halep a mers la Catedrala St. Patrick, renumita biserică romano-catolică care îndeplinește și rolul de sediu al Arhiepiscopiei din New York.

Sportiva din Constanța, cunoscută pentru firea ei credincioasă, a postat o imagine cu superba catedrală, din exterior, pe contul de Instagram.

Simona Halep l-a impresionat pe Andy Roddick înainte de US Open 2022

Simona Halep l-a impresionat pe Andy Roddick înainte de US Open 2022. Halep s-a impus la turneul de la Toronto, după un parcurs perfect. La Cincinnati, marea noastră campioană a preferat să se retragă pentru a se pregăti cum trebuie pentru US Open 2022.

Fostul mare jucător de tenis, Andy Roddick, a avut cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep. Roddick a rămas impresionat de evoluţia Simonei de la Toronto, acolo unde a reuşit să se şi impună.

Sincer, nu știam că este una dintre jucătoarele care au obținut cele mai multe victorii în acest an. Știam că a jucat destul de mult, dar nu o văzusem să câștige un turneu. Dar la Toronto am văzut că nu puteai să treci de ea. Am văzut-o cum a putut să reziste.

Reclamă

Știe să rezolve problemele și am văzut-o mai ofensivă, mai agresivă. Nu și-a lăsat adversarele să joace, să fie agresive. Este una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei și sunt fericit să o văd înapoi în clubul campioanelor”, a spus Andy Roddick, conform spotmedia.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și