Închide meniul

Alexandru Cicâldău, criticat după ce a semnat cu Al Ittihad Kalba: „Să alegi țările arabe la vârsta lui…”

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2022, 17:14

Reclamă
Alexandru Cicâldău, criticat după ce a semnat cu Al Ittihad Kalba: „Să alegi țările arabe la vârsta lui…

Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău va juca în Emirate / Twitter Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău a fost criticat după ce a semnat cu Al Ittihad Kalba. Internaţionalul român l-a dezamăgit pe Adrian Iencsi, care se declara fanul său. Antrenorul nu înţelege de ce mijlocaşul nu a hotărât să rămână la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii turci au anunţat că Al Ittihad Kalba l-a împrumutat pe Cicâldău pentru un milion de euro. Există şi opţiunea unui transfer definitiv, pentru 4.5 milioane de euro, în cazul în care internaţionalul român va confirma la noua sa echipă.

Alexandru Cicâldău, criticat după ce a semnat cu Al Ittihad Kalba

„E unul dintre favoriții mei. E un jucător foarte inteligent. Nu mă așteptam să plece în Emirate. Mă așteptam să rămână la Galatasaray, el a avut evoluții bune.

E un jucător eficient, eu așa îl vedeam. Se pare că dacă a ales țările arabe, chiar și împrumut, la vârsta lui… Noi ne bazam pe el și la echipa națională foarte mult”, a declarat Adrian Iencsi, potrivit sport.ro.

Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba. Gruparea din Emiratele Unite l-a împrumutat de la Galatasaray şi are opţiunea de a-l transfera definitiv pe interenaţionalul român.

Reclamă
Reclamă 4

Cicâldău a fost deja prezentat la noua sa echipă. Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova pleacă după un singur an din Turcia. 6.5 milioane de euro plătise Galatasaray pentru a-l transfera din Bănie.

„Al Ittihad Kalba a semnat cu playmaker-ul român Alexandru Cicâldău. Acesta vine sub formă de împrumut, pentru un sezon, de la Galatasaray„, anunţă clubul din Emirate pe contul oficial de Twitter.

Cicâldău a avut parte şi de un clip de prezentare spectaculos. Este noul „tigru” de la Al Ittihad.

Reclamă

 

Cicâldău a fost aproape de un transfer în Italia

Decizia luată de Galatasaray este cel puţin surprinzătoare, în condiţiile în care clubul a avut o ofertă concretă de 5 milioane de euro. Sampdoria l-a dorit pe Cicâldău, dar turcii au cerut nu mai puţin de 7.5 milioane de euro. Italienii au bătut în retragere, motiv pentru care şefii Galatei au căutat o altă echipă la care să-l trimită.

Cicâldău a fost transferat la insistenţele lui Fatih Terim, dar nu este pe placul noului tehnician. Dacă sezonul trecut a marcat 4 goluri în 32 de apariţii, în această ediţie de campionat a bifat numai cinci minute.

Alexandru Cicâldău a jucat 41 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea din Istanbul, marcând 5 goluri şi dând 4 pase decisive.

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:30

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și