Închide meniul

OFICIAL | Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba! Cum a fost prezentat internaţionalul român: „Tigrul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 august 2022, 22:53

OFICIAL | Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba! Cum a fost prezentat internaţionalul român: „Tigrul!

Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău va juca în Emirate / Twitter Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba. Gruparea din Emiratele Unite l-a împrumutat de la Galatasaray şi are opţiunea de a-l transfera definitiv pe interenaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cicâldău a fost deja prezentat la noua sa echipă. Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova pleacă după un singur an din Turcia. 6.5 milioane de euro plătise Galatasaray pentru a-l transfera din Bănie.

Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba

Al Ittihad Kalba a semnat cu playmaker-ul român Alexandru Cicâldău. Acesta vine sub formă de împrumut, pentru un sezon, de la Galatasaray„, anunţă clubul din Emirate pe contul oficial de Twitter.

Cicâldău a avut parte şi de un clip de prezentare spectaculos. Este noul „tigru” de la Al Ittihad.

Reclamă

Jurnaliştii turci anunţă că Al Ittihad Kalba îl va împrumuta pe Cicâldău pentru un milion de euro. Există şi opţiunea unui transfer definitiv, pentru 4.5 milioane de euro, în cazul în care internaţionalul român va confirma la noua sa echipă.

Cicâldău a fost aproape de un transfer în Italia

Decizia luată de Galatasaray este cel puţin surprinzătoare, în condiţiile în care clubul a avut o ofertă concretă de 5 milioane de euro. Sampdoria l-a dorit pe Cicâldău, dar turcii au cerut nu mai puţin de 7.5 milioane de euro. Italienii au bătut în retragere, motiv pentru care şefii Galatei au căutat o altă echipă la care să-l trimită.

Reclamă 4 / 0/3

Cicâldău a fost transferat la insistenţele lui Fatih Terim, dar nu este pe placul noului tehnician. Dacă sezonul trecut a marcat 4 goluri în 32 de apariţii, în această ediţie de campionat a bifat numai cinci minute.

Alexandru Cicâldău a jucat 41 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea din Istanbul, marcând 5 goluri şi dând 4 pase decisive.

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Recomandări
  • Al Ittihad Kalba l-a prezentat pe Alexandru Cicâldău
  • Cum a fost prezentat mijlocaşul care are o cotă de 7.5 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Rafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și