Închide meniul

Mihai Stoica, dezamăgit după FCSB – Hermannstadt 2-2: „N-am văzut la niciun meci atâtea greşeli”. Ce explicaţie a găsit managerul roş-albaştrilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 august 2022, 21:11

Mihai Stoica, dezamăgit după FCSB – Hermannstadt 2-2: „N-am văzut la niciun meci atâtea greşeli. Ce explicaţie a găsit managerul roş-albaştrilor

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a găsit exlicaţia pentru jocul slab prestat de FCSB, în remiza cu Hermannstadt, scor 2-2. Roş-albaştrii au obţinut un punct dramatic, după ce Malcom Edjouma a înscris în minutul 90+2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica este de părere că programul încărcat al roş-albaştrilor din ultima perioadă este cauza evoluţiei modeste din partida cu Hermannstadt. FCSB are doar 7 puncte, după şase etape disputate din noul sezon.

Mihai Stoica, dezamăgit după FCSB – Hermannstadt 2-2

Mihai Stoica laudă prestaţia jucătorilor de la Hermannstadt, care sunt neînvinşi în Liga 1. Managerul general al FCSB-ului s-a declarat uimit de câte greşeli individuale au comis jucătorii de la FCSB, însă este de părere că motivul acetora este deplasarea grea avută în Norvegia, pentru returul cu Viking.

„Se vedea clar că avem probleme. Tocmai ce văzusem CFR-ul ce probleme a avut. Ți se pare că numai ție ți se poate așa ceva, fiecare să dea șutul vieții cu noi. Bine, Butean a mai dat goluri așa. N-am văzut la niciun meci atât de multe greșeli individuale.

Driblezi, pierzi mingea, le-o dai lor, mă rog… știi care e explicația? Când tu joci în Norvegia și vii la 7 dimineața de acolo, cu o noapte petrecută în aeroport și avion, iar duminică ai meci, chiar e explicabil.

Reclamă

Noi n-am putut să ne facem deplasările cum am dorit pentru că n-am avut posibilități. Dar de acum va fi diferit. Toate deplasările vor fi făcute la 11 dimineața și vom pleca la 11, a doua zi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica acuză oboseala jucătorilor, după FCSB – Hermannstadt 2-2

Mihai Stoica a analizat mutările efectuate de Ncolae Dică, în partida FCSB-ului cu Hermannstadt. Managerul general al roş-albaştrilor laudă tactica antrenorului, deşi nu este de acord cu schimbările făcute de acesta.

„N-am antrenat în viața mea, dar am stat lângă mulți antrenori și am avut idei câteodată. Eu n-aș fi făcut schimbări. Tocmai văzusem ce s-a întâmplat la CFR. Au intrat greii la pauză, la 1-1, apoi s-a pierdut meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Oboseala nu e neapărat fizică, trebuie să te reinventezi într-un timp scurt. Euforia calificării nu ai cum să o ștergi repede. Când tu joci joi seara, pierzi toată noaptea, apoi adrenalina te ține treaz, ai tragerea la sorți, îți apar West Ham și Anderlecht, normal că ești euforic. Nu caut scuze, dar asta e realitatea.

Am mutat foarte inteligent, Dică a salvat un punct mutându-i pe Tamm și Edjouma în careu, pentru că așa s-a marcat, dar au fost situații în care coechipierii lor nu reușeau să trimită în careu. Mi se pare că doar un blocaj psihic te-a poate împiedica să faci asta”, a mai spus Mihai Stoica, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și