Închide meniul

Mihai Stoica, dezamăgit după FCSB – Hermannstadt 2-2: „N-am văzut la niciun meci atâtea greşeli”. Ce explicaţie a găsit managerul roş-albaştrilor

Viviana Moraru Publicat: 29 august 2022, 21:11

Mihai Stoica, dezamăgit după FCSB – Hermannstadt 2-2: „N-am văzut la niciun meci atâtea greşeli. Ce explicaţie a găsit managerul roş-albaştrilor

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mihai Stoica, explicaţii după remiza FCSB-ului cu Hermannstadt
  • Roş-albaştrii au o singură victorie în primele şase runde din Liga 1

Mihai Stoica a găsit exlicaţia pentru jocul slab prestat de FCSB, în remiza cu Hermannstadt, scor 2-2. Roş-albaştrii au obţinut un punct dramatic, după ce Malcom Edjouma a înscris în minutul 90+2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica este de părere că programul încărcat al roş-albaştrilor din ultima perioadă este cauza evoluţiei modeste din partida cu Hermannstadt. FCSB are doar 7 puncte, după şase etape disputate din noul sezon.

Mihai Stoica, dezamăgit după FCSB – Hermannstadt 2-2

Mihai Stoica laudă prestaţia jucătorilor de la Hermannstadt, care sunt neînvinşi în Liga 1. Managerul general al FCSB-ului s-a declarat uimit de câte greşeli individuale au comis jucătorii de la FCSB, însă este de părere că motivul acetora este deplasarea grea avută în Norvegia, pentru returul cu Viking.

Reclamă

„Se vedea clar că avem probleme. Tocmai ce văzusem CFR-ul ce probleme a avut. Ți se pare că numai ție ți se poate așa ceva, fiecare să dea șutul vieții cu noi. Bine, Butean a mai dat goluri așa. N-am văzut la niciun meci atât de multe greșeli individuale.

Driblezi, pierzi mingea, le-o dai lor, mă rog… știi care e explicația? Când tu joci în Norvegia și vii la 7 dimineața de acolo, cu o noapte petrecută în aeroport și avion, iar duminică ai meci, chiar e explicabil.

Reclamă

Noi n-am putut să ne facem deplasările cum am dorit pentru că n-am avut posibilități. Dar de acum va fi diferit. Toate deplasările vor fi făcute la 11 dimineața și vom pleca la 11, a doua zi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica acuză oboseala jucătorilor, după FCSB – Hermannstadt 2-2

Mihai Stoica a analizat mutările efectuate de Ncolae Dică, în partida FCSB-ului cu Hermannstadt. Managerul general al roş-albaştrilor laudă tactica antrenorului, deşi nu este de acord cu schimbările făcute de acesta.

„N-am antrenat în viața mea, dar am stat lângă mulți antrenori și am avut idei câteodată. Eu n-aș fi făcut schimbări. Tocmai văzusem ce s-a întâmplat la CFR. Au intrat greii la pauză, la 1-1, apoi s-a pierdut meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Oboseala nu e neapărat fizică, trebuie să te reinventezi într-un timp scurt. Euforia calificării nu ai cum să o ștergi repede. Când tu joci joi seara, pierzi toată noaptea, apoi adrenalina te ține treaz, ai tragerea la sorți, îți apar West Ham și Anderlecht, normal că ești euforic. Nu caut scuze, dar asta e realitatea.

Am mutat foarte inteligent, Dică a salvat un punct mutându-i pe Tamm și Edjouma în careu, pentru că așa s-a marcat, dar au fost situații în care coechipierii lor nu reușeau să trimită în careu. Mi se pare că doar un blocaj psihic te-a poate împiedica să faci asta”, a mai spus Mihai Stoica, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”