Închide meniul

Daria Snigur a izbucnit în lacrimi, după victoria incredibilă cu Simona Halep din primul tur de la US Open: „Meciul acesta e pentru Ucraina”

Viviana Moraru Publicat: 29 august 2022, 23:15

Reclamă
Daria Snigur a izbucnit în lacrimi, după victoria incredibilă cu Simona Halep din primul tur de la US Open: „Meciul acesta e pentru Ucraina

Daria Snigur

Daria Snigur, după victoria cu Simona Halep/ Profimedia

Daria Snigur a izbucnit în plâns, după victoria uluitoare cu Simona Halep din primul tur de la US Open. Ucraineanca nu şi-a putut stăpâni emoţiile la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daria Snigur s-a impus cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4, după un meci ce a durat o oră şi 42 de minute de joc. Snigur a provocat surpriza turneului, după ce a eliminat-o pe favorita 7 a competiţiei, venind din calificări.

Daria Snigur a izbucnit în plâns, după victoria uluitoare cu Simona Halep de la US Open 2022

Daria Snigur a mulţumit familie şi fanilor, la finalul meciului cu Simona Halep de la Openul American. A fost prima partidă pe tabloul principal pentru jucătoarea de 20 de ani.

„Sunt foarte fericită, e greu să spun ceva acum. Vreau să-i mulțumesc SImonei, pentru mine a fost o experiență deosebită să joc împotriva ei. Nu credeam că o s-o pot învinge. Vreau să le mulțumesc celor care m-au sprijinit astăzi.

Meciul acesta e pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru fanii mei. Vreau să le mulţumesc tuturor!”, a declarat Daria Snigur, pentru Eurosport, după meciul cu Simona Halep.

Reclamă

Simona Halep, eliminată uluitor în primul tur la US Open

Simona Halep a suferit o înfrângere surprinzătoare în faţa tineei de doar 20 de ani, Daria Snigur. După un set doi dominat, românca nu a putut menţine ritmul şi în decisiv. Jucătoarea din Ucraina a avut un avantaj chiar şi mai clar, conducând cu 5-1. Simo a avut o serie de trei game-uri câştigate la rând, însă nu a fost suficient, şi a cedat cu 6-4 în decisiv.

Pe parcursul meciului, Simona Halep a comis extrem de multe greşeli neforţate: 30. Ocupanta locului 7 WTA a avut o prestaţie extrem de modestă, şi părăseşte ultimul turneu de Grand Slam al anului încă din prima rundă.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, debut horror la US Open 2022! Românca a pierdut primul set în fața debutantei Daria Snigur. „Simo”, la pământ

Simona Halep a avut parte de un debut horror la US Open 2022. Românca a pierdut în mod incredibil primul set, scor 6-2, în fața ucrainencei Daria Snigur (20 de ani), aflată la prima prezență pe tabloul principal de la Flushing Meadows.

Simona Halep a fost de nerecunoscut în prima parte a dueului cu Daria Snigur, o jucătoare în vârstă de 20 de ani venită din calificări.

Tănăra din Ucraina a dictat jocul din primul set, punându-i mari probleme Simonei. Sportiva din Constanța a avut o prestație de coșmar și a comis nu mai puțin de 11 erori neforțate.

„Simo” n-a strălucit nici la serviciu. Jucătoarea noastră a fost depășită de Daria Snigur la punctele câștigate pe primul serviciu (67% – 55%), cât și pe al doilea (50% – 20%). Simona și-a pierdut de 3 ori serviciul, la 0-1, 0-3 și 1-4.

Simona Halep n-a stat bine nici la retur, reușind un procent de numai 33% pe primul serviciu al adversarei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și