Închide meniul

Daria Snigur a izbucnit în lacrimi, după victoria incredibilă cu Simona Halep din primul tur de la US Open: „Meciul acesta e pentru Ucraina”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 august 2022, 23:15

Daria Snigur a izbucnit în lacrimi, după victoria incredibilă cu Simona Halep din primul tur de la US Open: „Meciul acesta e pentru Ucraina

Daria Snigur

Daria Snigur, după victoria cu Simona Halep/ Profimedia

Daria Snigur a izbucnit în plâns, după victoria uluitoare cu Simona Halep din primul tur de la US Open. Ucraineanca nu şi-a putut stăpâni emoţiile la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daria Snigur s-a impus cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4, după un meci ce a durat o oră şi 42 de minute de joc. Snigur a provocat surpriza turneului, după ce a eliminat-o pe favorita 7 a competiţiei, venind din calificări.

Daria Snigur a izbucnit în plâns, după victoria uluitoare cu Simona Halep de la US Open 2022

Daria Snigur a mulţumit familie şi fanilor, la finalul meciului cu Simona Halep de la Openul American. A fost prima partidă pe tabloul principal pentru jucătoarea de 20 de ani.

„Sunt foarte fericită, e greu să spun ceva acum. Vreau să-i mulțumesc SImonei, pentru mine a fost o experiență deosebită să joc împotriva ei. Nu credeam că o s-o pot învinge. Vreau să le mulțumesc celor care m-au sprijinit astăzi.

Meciul acesta e pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru fanii mei. Vreau să le mulţumesc tuturor!”, a declarat Daria Snigur, pentru Eurosport, după meciul cu Simona Halep.

Reclamă

Simona Halep, eliminată uluitor în primul tur la US Open

Simona Halep a suferit o înfrângere surprinzătoare în faţa tineei de doar 20 de ani, Daria Snigur. După un set doi dominat, românca nu a putut menţine ritmul şi în decisiv. Jucătoarea din Ucraina a avut un avantaj chiar şi mai clar, conducând cu 5-1. Simo a avut o serie de trei game-uri câştigate la rând, însă nu a fost suficient, şi a cedat cu 6-4 în decisiv.

Pe parcursul meciului, Simona Halep a comis extrem de multe greşeli neforţate: 30. Ocupanta locului 7 WTA a avut o prestaţie extrem de modestă, şi părăseşte ultimul turneu de Grand Slam al anului încă din prima rundă.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, debut horror la US Open 2022! Românca a pierdut primul set în fața debutantei Daria Snigur. „Simo”, la pământ

Simona Halep a avut parte de un debut horror la US Open 2022. Românca a pierdut în mod incredibil primul set, scor 6-2, în fața ucrainencei Daria Snigur (20 de ani), aflată la prima prezență pe tabloul principal de la Flushing Meadows.

Simona Halep a fost de nerecunoscut în prima parte a dueului cu Daria Snigur, o jucătoare în vârstă de 20 de ani venită din calificări.

Tănăra din Ucraina a dictat jocul din primul set, punându-i mari probleme Simonei. Sportiva din Constanța a avut o prestație de coșmar și a comis nu mai puțin de 11 erori neforțate.

„Simo” n-a strălucit nici la serviciu. Jucătoarea noastră a fost depășită de Daria Snigur la punctele câștigate pe primul serviciu (67% – 55%), cât și pe al doilea (50% – 20%). Simona și-a pierdut de 3 ori serviciul, la 0-1, 0-3 și 1-4.

Simona Halep n-a stat bine nici la retur, reușind un procent de numai 33% pe primul serviciu al adversarei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și