Închide meniul

Gabriela Ruse – Coco Gauff, duel de foc la US Open 2022! Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur

Dragoș Vasile Publicat: 30 august 2022, 8:55

Reclamă
Gabriela Ruse – Coco Gauff, duel de foc la US Open 2022! Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur

Gabriela Ruse, la US Open 2022

Gabriela Ruse, la US Open 2022 / Profimedia

Gabriela Ruse – Coco Gauff va fi un duel de foc la US Open 2022. Sportiva noastră s-a calificat, noaptea trecută, în turul doi la turneul de Grand Slam, trecând în primul tur de sportiva australiană Daria Saville, locul 58 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Ruse s-a impus cu scorul de 3-6, 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore şi 15 minute.

Gabriela Ruse – Coco Gauff, duel de foc la US Open 2022

Gabriela Ruse o va întâlni în runda următoare pe sportiva americană Coco Gauff, locul 12 WTA şi favorită 12. Americanca a trecut de Leolia Jeanjean, scor 6-3, 6-2.

Jaqueline Cristian, locul 77 WTA, a pierdut în primul tur în faţa sportivei Anett Kontaveit (Estonia, 2 WTA) cap de serie nr 2, scor 3-6, 0-6, într-o oră şi şase minute.

Reclamă
Reclamă 4

Sorana Cîrstea şi Irina Begu vor evolua marţi în primul tur la simplu. Meciul Sorana Cîrstea (37 WTA) – Laura Siegemund (Germania, 182 WTA) va fi primul de pe terenul 13, de la ora 18.00.

Confruntarea Irina Begu (42 WTA) – Elise Mertens (Belgia, 33 WTA şi favorită 32) va fi a treia de pe terenul 14, după un meci der simplu feminin şi unul de simplu masculin.

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la US Open

Simona Halep a avut prima reacție după eliminarea de la US Open. Simo a fost învinsă de Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4. Surpriza a fost una uriașă, dacă ținem cont că ucraineanca s-a aflat la primul ei meci pe tabloul principal al unui Grand Slam.

Reclamă

”Consider că a jucat un tenis extraordinar, a făcut un meci foarte bun. Am jucat un pic sub presiune pentru că a avut niște mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apăsate… Nu prea a sărit mingea și a jucat destul de iute.

Aș putea să mai spun că nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi și îmi pare rău că am pierdut, bineînțeles, dar adversara mea a jucat foarte bine astăzi și cred că a meritat să câștige pentru că pe final am făcut și niște greșeli destul de ușoare. Puteam să revin, nu se știa ce se putea întâmpla, dar nu am găsit soluția potrivită astăzi.

E o jucătoare foarte talentată, jocul ei mi-a pus cele mai mari probleme. Dă niște lovituri pe care nu prea le-am așteptat, nu am mai jucat niciodată împotriva ei. Are un tenis destul de ciudățel, dar destul de bun, pune presiune și lovește mingea din orice poziție, dă foarte bine.

Totul m-a surprins și, din păcate, nu am reușit să găsesc soluții astăzi. Îmi pare rău, dar asta este viața și ăsta e sportul, mergem înainte”, a spus Halep, citată de eurosport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 6 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”
Citește și