Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la US Open: ”Nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 august 2022, 6:51

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la US Open: ”Nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi”

Ilie Năstase, revoltat de situaţia Simonei Halep

Simona Halep este în centrul unui scandal de dopaj / Profimedia

Simona Halep a avut prima reacție după eliminarea de la US Open. Simo a fost învinsă de Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4. Surpriza a fost una uriașă, dacă ținem cont că ucraineanca s-a aflat la primul ei meci pe tabloul principal al unui Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Consider că a jucat un tenis extraordinar, a făcut un meci foarte bun. Am jucat un pic sub presiune pentru că a avut niște mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apăsate… Nu prea a sărit mingea și a jucat destul de iute.

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la US Open

Aș putea să mai spun că nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi și îmi pare rău că am pierdut, bineînțeles, dar adversara mea a jucat foarte bine astăzi și cred că a meritat să câștige pentru că pe final am făcut și niște greșeli destul de ușoare. Puteam să revin, nu se știa ce se putea întâmpla, dar nu am găsit soluția potrivită astăzi.

E o jucătoare foarte talentată, jocul ei mi-a pus cele mai mari probleme. Dă niște lovituri pe care nu prea le-am așteptat, nu am mai jucat niciodată împotriva ei. Are un tenis destul de ciudățel, dar destul de bun, pune presiune și lovește mingea din orice poziție, dă foarte bine.

Totul m-a surprins și, din păcate, nu am reușit să găsesc soluții astăzi. Îmi pare rău, dar asta este viața și ăsta e sportul, mergem înainte”, a spus Halep, citată de eurosport.ro.

Reclamă

Mats Wilander, șocat după ce Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open 2022

Mats Wilander a fost șocat după ce Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open 2022 de debutanta Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6. Legendarul jucător a analizat prestația modestă a româncei și a tras concluziile după înfrângerea care a cutremurat Grand Slam-ul de la Flushing Meadows.

Fostul mare jucător, campion la US Open în 1988, a scos în evidență faptul că Simona Halep continuă să aibă mari dificultăți atunci când joacă pe hard. Mats Wilander este de părere că „Simo” nu mai simte aceeași nevoie de a câștiga, ca în trecut.

”Snigur are un stil neortodox cu acea dreaptă, am văzut-o… O mare surpriză, mare victorie pentru ucraineancă și un mare dezastru pentru Simona… Halep nu și-a găsit ritmul, a greșit multe mingi.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. De ce nu se descurcă Simona prea bine la US Open?) Poate e prea rapidă suprafața, prea rapide mingile, în rest s-a descurcat bine la celelalte turnee de Grand Slam. Nu cred că a găsit tactica potrivită, nu a știut dacă să fie agresivă sau să joace defensiv… Pe iarbă, pe zgură, îi vine totul mult mai natural, pe hard îi e mai greu.

Cred că înainte se vedea când era frustrată că nu câștiga vreun meci, dar nu mai e la fel. Nu, nu îi convine când pierde vreun meci, da, continuă să lupte pentru victorii, dar nu mai simte aceeași nevoie de a câștiga. Să câștigi trebuie să fie cel mai important lucru din viața ta atunci când ești pe teren, iar Simonei pare să nu îi fie ușor să facă asta”, a spus Mats Wilander, pentru sursa citată mai sus.

Daria Snigur a izbucnit în lacrimi după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la US Open 2022

Daria Snigur a izbucnit în plâns, după victoria uluitoare cu Simona Halep din primul tur de la US Open. Ucraineanca nu şi-a putut stăpâni emoţiile la finalul partidei.

Daria Snigur a mulţumit familie şi fanilor, la finalul meciului cu Simona Halep de la Openul American. A fost prima partidă pe tabloul principal pentru jucătoarea de 20 de ani.

„Sunt foarte fericită, e greu să spun ceva acum. Vreau să-i mulțumesc SImonei, pentru mine a fost o experiență deosebită să joc împotriva ei. Nu credeam că o s-o pot învinge. Vreau să le mulțumesc celor care m-au sprijinit astăzi.

Meciul acesta e pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru fanii mei. Vreau să le mulţumesc tuturor!”, a declarat Daria Snigur, pentru Eurosport, după meciul cu Simona Halep.

Reclamă
Recomandări
  • Daria Snigur, la primul meci pe un tabloul principal de Grand Slam
  • Halep era favorita 7 la câștigarea trofeului

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și