Închide meniul

Simona Halep riscă o amendă, după eliminarea din primul tur de la US Open. Românca a refuzat să participe la conferinţa de presă

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2022, 21:11

Reclamă
Simona Halep riscă o amendă, după eliminarea din primul tur de la US Open. Românca a refuzat să participe la conferinţa de presă

Simona Halep

Simona Halep, în timpul partidei cu Daria Snigur/ Profimedia

Simona Halep riscă să fie amendată, după refuzul de a se prezenta la conferinţa de presă după eliminarea suferită în primul tur la US Open, în faţa Dariei Snigur. Românca poate fi taxată de organizatorii ultimului turneu de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a părăsit prematur US Open, fiind eliminată uluitor de o jucătoare venită din calificări, Daria Snigur. Românca a pierdut în trei seturi, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Simona Halep riscă o amendă, după înfrângerea cu Daria Snigur din primul tur de la US Open

Simona Halep nu s-a prezentat la conferinţa de presă de după partida cu Daria Snigur. În astfel de condiţii, regulamentul impune o amendă cuprinsă între 2500 şi 5000 de euro.

Totodată, după înfrângerea şoc din primul tur de la US Open, românca nu a oferit declaraţii nici jurnaliştlor români prezenţi la turneu, anunţă prosport.ro. Fostul lider mondial nu a acceptat nicio cerere pentru interviuri, venită din partea celor care sunt acreditaţi pentru competiţia de la New York.

Regulamentul WTA specifică în mod clar obligativitatea sportivelor de a oferi declaraţii pentru presă, indiferent de rezultatul meciului.

Reclamă
Reclamă 4

„Jucătoarea trebuie să fie disponibilă pentru cel puțin douăzeci (20) de minute, dar nu mai mult de 60 de minute, pentru a participa la activități media post-meci, indiferent de rezultatul partidei (victorie sau înfrângere)”, se arată în regulamentul WTA.

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou, după eşecul dureros al Simonei Halep la US Open 2022

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open 2022. Simo a pierdut ruşinos în faţa Dariei Snigur, aflată la prima ei victorie în circuitul WTA. Ucraioneanca s-a impus cu 6-2, 0-6, 6-4.

„De ce nu o sunați pe ea să o întrebați ce s-a întâmplat? Are părinți, are antrenor… Eu de băiatul ăsta, de antrenor, nu am am auzit ca jucător. Cred că nu a jucat nici la turnee satelit. Înțelegi?

Reclamă

Poate că este un antrenor bun, nu știu, dar la tenis nu cred că se pricepe, după mine, mintea mea… Am văzut că el îi critică pe Nadal, că nu știu cum nu dă, pe Federer, că nu știu ce naiba face. El ce știe să dea? Că văd că îi critică pe toți?

Nu ai văzut ce față are, cum stă acolo, în lojă, zici că este statuie. În loc să sufere alături de ea, el își pune ochelarii de soare și vrea doar să fie văzut la televizor. Nu vezi că vrea să fie mai mare vedetă decât a fost vreodată în viața lui.

De ce nu ia o jucătoare care nu este cunoscută să o ducă în top? Să vedem dacă poate. El ia doar dintre jucătoarele bune… Și eu pot să o antrenez pe Serena, nu este foarte dificil când este o sportivă foarte valoroasă. Este ușor! Ai văzut să ia vreuna care este pe locul 100 WTA sau 200 WTA să o ducă sus? Eu nu am auzit!”, a spus Ilie Năstase, citat de playtech.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și