Închide meniul

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou, după eşecul dureros al Simonei Halep la US Open 2022: „Își pune ochelarii de soare și vrea doar să fie văzut la televizor”

Dan Roșu Publicat: 30 august 2022, 12:45

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou, după eşecul dureros al Simonei Halep la US Open 2022: „Își pune ochelarii de soare și vrea doar să fie văzut la televizor

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou, după eşecul dureros al Simonei Halep la US Open 2022

Patrick Mouratoglou, în loja Simonei Halep / Profimedia Images

  • Simona Halep – Daria Snigur 2-6, 6-0, 4-6
  • Snigur, la prima victorie în circuitul WTA

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open 2022. Simo a pierdut ruşinos în faţa Dariei Snigur, aflată la prima ei victorie în circuitul WTA. Ucraioneanca s-a impus cu 6-2, 0-6, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„De ce nu o sunați pe ea să o întrebați ce s-a întâmplat? Are părinți, are antrenor… Eu de băiatul ăsta, de antrenor, nu am am auzit ca jucător. Cred că nu a jucat nici la turnee satelit. Înțelegi?

Poate că este un antrenor bun, nu știu, dar la tenis nu cred că se pricepe, după mine, mintea mea… Am văzut că el îi critică pe Nadal, că nu știu cum nu dă, pe Federer, că nu știu ce naiba face. El ce știe să dea? Că văd că îi critică pe toți?

Reclamă

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou

Nu ai văzut ce față are, cum stă acolo, în lojă, zici că este statuie. În loc să sufere alături de ea, el își pune ochelarii de soare și vrea doar să fie văzut la televizor. Nu vezi că vrea să fie mai mare vedetă decât a fost vreodată în viața lui.

De ce nu ia o jucătoare care nu este cunoscută să o ducă în top? Să vedem dacă poate. El ia doar dintre jucătoarele bune… Și eu pot să o antrenez pe Serena, nu este foarte dificil când este o sportivă foarte valoroasă. Este ușor! Ai văzut să ia vreuna care este pe locul 100 WTA sau 200 WTA să o ducă sus? Eu nu am auzit!”, a spus Ilie Năstase, citat de playtech.ro.

Reclamă

Cristian Tudor Popescu, analiză dură după ce Simona Halep a fost eliminată de la US Open 2022

Cristian Tudor Popescu a făcut o analiză dură după ce Simona Halep a fost eliminată de la US Open 2022. Sportiva noastră a pierdut în primul tur de la Flushing Meadows meciul cu Daria Snigur, jucătoare de 20 de ani venită din calificări.

„O bucurie într-o seară amară

De la taiwaneza Su Wei Hsieh n-am mai văzut o jucătoare firavă care să folosească atât de mult și de abil greutatea rachetei pentru a compensa lipsa de forță în brațe și trunchi. Un exemplu perfect de ceea ce se numește easy power. Pe lângă îndemânare, Daria Snigur a arătat și un tupeu controlat, necedând niciun moment inițiativa în meci – în setul 2, pierdut cu 0-6, Snigur a greșit mult, nu Simona a pus stăpânire pe joc.

Reclamă 4 / 0/3

Era unplayable, de nebătut, ucraineanca de 20 de ani, venită din calificări? Nicidecum. Simona ar fi avut soluții. De pildă, dreapta semiplată cu deschidere foarte largă a Dariei are nevoie de timp și spațiu pe măsură pentru a fi eficientă – dacă Simona ar fi presat-o pe dreapta cu lovituri sistematic tari și iuți, în cros, greșelile se puteau înmulți rapid.

Dar până să-i facă ceva adversarei, Simona a avut probleme cu ea însăși. Lipsă generală de luciditate.

Iarăși, și iarăși, serviciul, slab, nesigur, și primul, și al doilea. Snigur putea fi destabilizată și prin ținutul mingii în teren, cu lovituri adânci, în raliuri lungi. Nici asta, specialitatea ei, n-a putut să facă Simo, greșind neforțat de-mi dădeam palme… În fine, altă hibă veche, faptul că nu a încercat aproape deloc să returneze decisiv serviciul 2 al Dariei, cât se poate de atacabil… Asta e.

Totuși, o bucurie în amărăciunea acestei seri: tânăra Daria Snigur din Ucraina a dăruit o mare victorie poporului ei chinuit”, a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la US Open

Simona Halep a avut prima reacție după eliminarea de la US Open. Simo a fost învinsă de Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4. Surpriza a fost una uriașă, dacă ținem cont că ucraineanca s-a aflat la primul ei meci pe tabloul principal al unui Grand Slam.

”Consider că a jucat un tenis extraordinar, a făcut un meci foarte bun. Am jucat un pic sub presiune pentru că a avut niște mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apăsate… Nu prea a sărit mingea și a jucat destul de iute.

Aș putea să mai spun că nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi și îmi pare rău că am pierdut, bineînțeles, dar adversara mea a jucat foarte bine astăzi și cred că a meritat să câștige pentru că pe final am făcut și niște greșeli destul de ușoare. Puteam să revin, nu se știa ce se putea întâmpla, dar nu am găsit soluția potrivită astăzi.

Reclamă

E o jucătoare foarte talentată, jocul ei mi-a pus cele mai mari probleme. Dă niște lovituri pe care nu prea le-am așteptat, nu am mai jucat niciodată împotriva ei. Are un tenis destul de ciudățel, dar destul de bun, pune presiune și lovește mingea din orice poziție, dă foarte bine.

Totul m-a surprins și, din păcate, nu am reușit să găsesc soluții astăzi. Îmi pare rău, dar asta este viața și ăsta e sportul, mergem înainte”, a spus Halep, citată de eurosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep