Închide meniul

Cristiano Bergodi s-a enervat când a fost întrebat de demitere: „Cine vorbeşte de asta spune prostii!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2022, 22:16

Reclamă
Cristiano Bergodi s-a enervat când a fost întrebat de demitere: „Cine vorbeşte de asta spune prostii!

Cristiano Bergodi a plecat de la Sepsi

Cristiano Bergodi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Cristiano Bergodi s-a enervat când a fost întrebat de demitere. Sepsi a devenit prima echipă din Liga 1 care a fost învinsă în acest sezon de CS Mioveni, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi aşteptările erau mari, Sepsi are un început modest de sezon. Echipa din Sfântu Gheorghe este pe locul 10, cu doar 10 puncte.

Cristiano Bergodi s-a enervat când a fost întrebat de demitere

E o perioadă grea, foarte dificilă din punct de vedere mental. Probabil băieții resimt aceste înfrângeri. Astăzi am controlat jocul, dar am găsit o echipă care s-a apărat foarte bine. Noi trebuie să facem ceva, acolo, în preajma careului. Am avut situații, asta e, o perioadă grea.

Se poate spune că antrenorul e vinovat pentru că băieții nu sunt așa tari din punct de vedere mental. Încercăm, lucrăm, dar nu găsim inspirație în ultimii 30 de metri. Noi jucăm foarte mult între linii și asta nu s-a întâmplat în ultimele partide.

O să încercăm să reglăm acest lucru. Nu e ușor să joci cu o formație care se apară așa jos. Repet, trecem printr-o perioadă grea din punct de vedere mental, nu avem încredere. Moralul nu poate fi bun, e normal, pentru că am jucat foarte bine cu Rapid și Craiova și am pierdut.

Reclamă
Reclamă

Când echipa mergea bine, eram aplaudat, e normal. Asta este, nu e problemă, băieții trebuie să fie liniștiți și să muncească. Cine vorbește de o posibilă demitere a mea spune prostii. Nu mă interesează și nu îmi e teamă de nimic. Am jucat bine, dar nu am obținut rezultatele pe care le meritam„, a spus Cristiano Bergodi, după Sepsi – CS Mioveni 0-1.

Flavius Stoican, prima victorie pe banca celor de la Mioveni

De cealaltă parte, antrenorul celor de la CS Mioveni a fost extrem de fericit pnetru victoria echipei sale. Totuşi, Stoican a recunoscut că Sepsi a dominat partida.

„Gazdele au dominat, au avut posesie, dar fără a-și crea ocazii mari de gol. Noi am știut să suferim în astfel de momente și s-a răsplătit munca jucătorilor. Bravo lor, dar trebuie să fim conștienți că mai avem mult de muncă, trebuie să fim o echipă care crește de la meci la meci.

Reclamă

Sepsi este o echipă care, dacă le dai spații, are jucători rapizi, pasează foarte bine. Îl felicit pe Krasniqi, jucător care în etapa trecută a ratat penalty. Am avut o discuție cu el și i-am zis “capul sus, că tu ne vei aduce trei puncte și te vom pupa”. Așa s-a întâmplat!

Vrem să fim și mai buni! Trebuie să fim modești, dar încrezători. Să fim dornici să facem lucruri frumoase! Avem un lot de jucători destul de numeros. Mai avem jucători care n-am debutat. Cu siguranță o să fie concurență, iar conducere aduce și succes”, a spus Flavius Stoican la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:00

LIVE VIDEOOvidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali se joacă ACUM în AntenaPLAY. Românul debutează la China Smash 2024

14:59

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

14:50

Ce cotă i-au dat specialiştii Simonei Halep pentru o victorie în primul meci disputat după cinci luni, la Hong Kong

14:44

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul! Imaginea făcută în timp ce era cusut de medicul lui United

14:27

Ionuţ Badea, noul director tehnic al Academiei de Fotbal CS Dinamo

14:05

Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Al Wasl – Al Ahli începe la ora 19:00

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 5 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și