Închide meniul

Sepsi – Mioveni 0-1. Prima victorie în noul sezon pentru argeșeni! Trei înfrângeri la rând pentru Cristiano Bergodi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2022, 20:35

Sepsi – Mioveni 0-1. Prima victorie în noul sezon pentru argeșeni! Trei înfrângeri la rând pentru Cristiano Bergodi

Jucătorii de la Mioveni, în timpul unei partide

CS Mioveni / Universitatea Cluj e live score pe AS.ro / Facebook CS Mioveni

Sepsi – Mioveni 0-1. Formația argeșeană a obținut prima victorie din noul sezon al Ligii 1. Continuă căderea echipei lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al meciului a fost înscris de Benis Krasniqi, în minutul 53. Sepsi a ajuns la trei înfrângeri la rând.

Sepsi – Mioveni 0-1

Min 90: Final de meci! CS Mioveni s-a impus cu 1-0.

Min. 53: GOOOL CS Mioveni! Krasniqi a marcat cu un şut la colţul lung, de la marginea careului.

Min 1: A început meciul.

Reclamă

Echipele de start: 

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Bălașa, Ispas – C. Matei, N. Păun, Aganovic – I. Gheorghe, Rondon, Ștefănescu
Rezerve: Began – Ciobotariu, Dumitrescu, Rodriguez, Junior, Bărbuț, Golofca, Achahbar, Tudorie
Antrenor: Cristiano Bergodi

CS Mioveni: I. Popescu – A. Iacob, Scarlatache, Garutti – Oancea, Pop, Lixandru, Trif – Buziuc, Blănaru, Rădescu
Rezerve: Fl. Croitoru – Antal, Toma, Burnea, Veres, Carnat, Krasniqi, Kabananga
Antrenor: Flavius Stoican

Reclamă 4 / 0/3

 Știrea inițială

Sepsi se află pe locul 10 în Liga 1, după opt etape disputate. În ciuda formei slabe pe care o traversează, trupa lui Cristiano Bergodi poate urca pe loc de play-off, în cazul unei victorii, acumulând 13 puncte. Totodată, în ultimele cinci runde, covăsnenii au obţinut o singură victorie, cu U Cluj, în deplasare.

De cealaltă parte, Flavius Stoican a obţinut două remize, pe banca celor de la Mioveni, după numirea sa în funcţia de antrenor. Piteştenii au făcut egal în ultimele două runde cu UTA şi Petrolul, şi se află pe penultimul loc.

În sezonul trecut, cele două formaţii s-au întâlnit de trei ori. Sepsi s-a impus în ultimele două dueluri, din play-out şi din returul sezonului regular. Mioveni s-a impus în tur, scor 2-1.

Golul lui Sidibe din FC U Craiova – Sepsi 1-0 trebuia anulat! Verdictul lui Ion Crăciunescu

Golul lui Sidibe din FC U Craiova – Sepsi 1-0 trebuia anulat. Ion Crăciunescu e de părere că Sidibe a preluat mingea cu mâna faza în care a marcat singurul gol al partidei.

Cei din camera VAR nu i-au semnalat lui Horaţiu Feşnic faptul că jucătorul de la FC U Craiova 1948 a atins mingea cu mâna, iar „centralul” a validat golul.

„Jucătorul lui Sepsi dă prima dată în minge. El trimite mingea spre mâna adversarului, nu spre piept, cum zice el (n.r. – Sidibe a susținut la interviu că mingea l-a lovit în piept), mâinile lui fiind într-o poziție anormală.

Reclamă

Așa ceva vezi în preluările la volei, când vrei să preiei mingea! În rest, n-ai ce căuta cu mâinile acolo, împreunate, dacă nu ai intenția asta. Indiferent că o deviază cu capul de aproape sau nu, o astfel de fază este specifică voleiul.

Dacă se uită un milion de spectatori, nu știu pe câți îi putem convinge că așa ceva nu este henț! A dat de aproape, dar ce caută cu mâinile acolo?”, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și