Închide meniul

Paul Anton a revenit în Liga 1! Echipa cu care a semnat fostul jucător al lui Dinamo

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2022, 13:18 / Actualizat: 5 septembrie 2022, 15:09

Reclamă
Paul Anton a revenit în Liga 1! Echipa cu care a semnat fostul jucător al lui Dinamo

Paul Anton a revenit în Liga 1!

Paul Anton, în tricoul lui Dinamo / Profimedia Images

Paul Anton a revenit în Liga 1 şi a semnat cu UTA un contract până în vara anului viitor cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„“Ne bucurăm că în ultima zi de mercato reuşim să marcăm pe piaţa transferurilor şi nu orice jucător”, a declarat Attila Brososzki, managerul general al clubului nostru.

Paul Anton a revenit în Liga 1

Născut pe 10 mai 1991 la Bistriţa, Anton a început fotbalul la fosta prim divizionară Gloria Bistriţa, după care a trecut la Delta Tulcea. A mai evoluat pentru FCM Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo Bucureşti în România, pentru Anzhi şi Samara în Rusia, dar şi pentru Getafe şi Ponferradina, echipa de care s-a despărţit de curând, în Spania.

Mijlocaşul central a evoluat pentru toate naţionalele de juniori ale României, iar pentru selecţionata de seniori a debutat pe 24 martie 2018 într-o partidă amicală cu Israel. În total a adunat 11 selecţii sub tricolor pentru care nu a reuşit încă să puncteze”, se arată pe site-ul oficial al clubului. 

Paul Anton, despărţire cu scandal de Dinamo

Penultima echipă pentru care a jucat Paul Anton a fost Dinamo. Cotat în acest moment la 800.000 de euro, Anton se despărţea cu mare scandal de clubul din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Pentru a se despărţi de „câini”, mijlocaşul a renunțat la acea vreme la suma de 38.000 de euro, care reprezenta cele două salarii restante ale lui după intrarea clubului în insolvență.

„Ne-am despărțit amiabil de Paul Anton și îi mulțumim pe această cale pentru evoluțiile în tricoul echipei noastre. Paul Anton rămâne un dinamovist, un susținător al clubului și nu putem decât să îi transmitem mult succes în carieră”, a transmis atunci Iuliu Mureşan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:00 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-0, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, este acum în AntenaPLAY! Românul, condamnat să câştige 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! Vezi toate știrile
Citește și