Închide meniul

Paul Anton a revenit în Liga 1! Echipa cu care a semnat fostul jucător al lui Dinamo

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2022, 13:18 / Actualizat: 5 septembrie 2022, 15:09

Reclamă
Paul Anton a revenit în Liga 1! Echipa cu care a semnat fostul jucător al lui Dinamo

Paul Anton a revenit în Liga 1!

Paul Anton, în tricoul lui Dinamo / Profimedia Images

Paul Anton a revenit în Liga 1 şi a semnat cu UTA un contract până în vara anului viitor cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„“Ne bucurăm că în ultima zi de mercato reuşim să marcăm pe piaţa transferurilor şi nu orice jucător”, a declarat Attila Brososzki, managerul general al clubului nostru.

Paul Anton a revenit în Liga 1

Născut pe 10 mai 1991 la Bistriţa, Anton a început fotbalul la fosta prim divizionară Gloria Bistriţa, după care a trecut la Delta Tulcea. A mai evoluat pentru FCM Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo Bucureşti în România, pentru Anzhi şi Samara în Rusia, dar şi pentru Getafe şi Ponferradina, echipa de care s-a despărţit de curând, în Spania.

Mijlocaşul central a evoluat pentru toate naţionalele de juniori ale României, iar pentru selecţionata de seniori a debutat pe 24 martie 2018 într-o partidă amicală cu Israel. În total a adunat 11 selecţii sub tricolor pentru care nu a reuşit încă să puncteze”, se arată pe site-ul oficial al clubului. 

Paul Anton, despărţire cu scandal de Dinamo

Penultima echipă pentru care a jucat Paul Anton a fost Dinamo. Cotat în acest moment la 800.000 de euro, Anton se despărţea cu mare scandal de clubul din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Pentru a se despărţi de „câini”, mijlocaşul a renunțat la acea vreme la suma de 38.000 de euro, care reprezenta cele două salarii restante ale lui după intrarea clubului în insolvență.

„Ne-am despărțit amiabil de Paul Anton și îi mulțumim pe această cale pentru evoluțiile în tricoul echipei noastre. Paul Anton rămâne un dinamovist, un susținător al clubului și nu putem decât să îi transmitem mult succes în carieră”, a transmis atunci Iuliu Mureşan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și