Închide meniul
VIDEO

Fază uluitoare făcută de Kylian Mbappe și Neymar în PSG – Juventus. Gol senzațional al parizienilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 septembrie 2022, 22:31

Fază uluitoare făcută de Kylian Mbappe și Neymar în PSG – Juventus. Gol senzațional al parizienilor

Kylian Mbappe și Neymar au creat un gol magnific

Kylian Mbappe și Neymar, într-un meci pentru PSG / Profimedia

Kylian Mbappe și Neymar au creat o fază incredibilă în meciul PSG – Juventus, din prima etapă a fazei grupelor din noul sezon al Ligii Campionilor, în urma căruia parizienii au deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a marcat în poarta lui Juventus în minutul 5, după o combinație strălucitoare cu Neymar. Brazilianul l-a angajat pe starul francez cu o minge săltată peste fundașii italieni. Mbappe a reluat din prima, puternic, iar Mattia Perin nu a mai avut nicio șansă.

Fază uluitoare făcută de Kylian Mbappe și Neymar în PSG – Juventus

VIDEO AICI CU GOLUL ÎNSCRIS DE KYLIAN MBAPPE

Doar Lionel Messi (6) a reușit mai multe goluri decât Kylian Mbappe (5) în primele minute ale unui meci de Champions League, în toată istoria competiției.

Kylian Mbappe a avut patru goluri în ediția precedentă a Ligii Campionilor.

Reclamă

Kylian Mbappe: „Voi câștiga Balonul de Aur la PSG!”

Kylian Mbappe e sigur că nu are nevoie să se transfere la Real Madrid ca să câștige Balonul de Aur. Starul francez vrea să cucerească prestigiosul trofeu la PSG.

Kylian Mbappe a refuzat în ultima clipă un transfer la Real Madrid în această vară, după ce PSG i-a oferit un contract faraonic. Jucătorul de 23 de ani e sigur că poate obține la Paris aceleași performanțe ca în Spania.

„Real este o mașinărie care câștigă Baloane de Aur, trebuie să recunoaștem. Există un adevărat „know-how” la acest club, dar cel mai important lucru ești tu. Nu clubul îți va câștiga Balonul de Aur, ci tu. Rămân convins că într-o zi o voi putea câștiga Balonul de Aur la PSG!”, a spus Kylian Mbappe pentru France Football, citat de as.com.  

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a fost nominalizat pe lista celor 30 de candidați care se luptă pentru câștigarea Balonului de Aur. Marele favorit este Karim Benzema, de la Real Madrid.

Cu PSG, Kylian Mbappe a câștigat patru titluri de campion al Franței, trei cupe ale Franței, două Cupe ale Ligii și trei Supercupe. A jucat și o finală UEFA Champions League, pierdută însă cu Bayern Munchen.

Kylian Mbappe a dat cărțile pe față despre discuția cu Emmanuel Macron

Emmanuel Macron l-a sunat personal pe Kylian Mbappe pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes, lucru care s-a și întâmplat.

”Nu mi-am imaginat că o să vorbesc cu președintele despre viitorul carierei mele. Este o nebunie. Mi-a spus că ar vrea să rămân la Paris pentru că sunt important pentru țară.

Mi-a explicat că am timp să mă transfer. Contează mult când o spune președintele!”, a dezvăluit Kylian Mbappe, citat de Marca.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și