Închide meniul
VIDEO

Fază uluitoare făcută de Kylian Mbappe și Neymar în PSG – Juventus. Gol senzațional al parizienilor

Alexandru Ivan Publicat: 6 septembrie 2022, 22:31

Fază uluitoare făcută de Kylian Mbappe și Neymar în PSG – Juventus. Gol senzațional al parizienilor

Kylian Mbappe și Neymar au creat un gol magnific

Kylian Mbappe și Neymar, într-un meci pentru PSG / Profimedia

  • Fază uluitoare făcută de Kylian Mbappe și Neymar în PSG – Juventus
  • Gol senzațional al parizienilor

Kylian Mbappe și Neymar au creat o fază incredibilă în meciul PSG – Juventus, din prima etapă a fazei grupelor din noul sezon al Ligii Campionilor, în urma căruia parizienii au deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a marcat în poarta lui Juventus în minutul 5, după o combinație strălucitoare cu Neymar. Brazilianul l-a angajat pe starul francez cu o minge săltată peste fundașii italieni. Mbappe a reluat din prima, puternic, iar Mattia Perin nu a mai avut nicio șansă.

Fază uluitoare făcută de Kylian Mbappe și Neymar în PSG – Juventus

VIDEO AICI CU GOLUL ÎNSCRIS DE KYLIAN MBAPPE

Doar Lionel Messi (6) a reușit mai multe goluri decât Kylian Mbappe (5) în primele minute ale unui meci de Champions League, în toată istoria competiției.

Reclamă

Kylian Mbappe a avut patru goluri în ediția precedentă a Ligii Campionilor.

Reclamă

Kylian Mbappe: „Voi câștiga Balonul de Aur la PSG!”

Kylian Mbappe e sigur că nu are nevoie să se transfere la Real Madrid ca să câștige Balonul de Aur. Starul francez vrea să cucerească prestigiosul trofeu la PSG.

Kylian Mbappe a refuzat în ultima clipă un transfer la Real Madrid în această vară, după ce PSG i-a oferit un contract faraonic. Jucătorul de 23 de ani e sigur că poate obține la Paris aceleași performanțe ca în Spania.

„Real este o mașinărie care câștigă Baloane de Aur, trebuie să recunoaștem. Există un adevărat „know-how” la acest club, dar cel mai important lucru ești tu. Nu clubul îți va câștiga Balonul de Aur, ci tu. Rămân convins că într-o zi o voi putea câștiga Balonul de Aur la PSG!”, a spus Kylian Mbappe pentru France Football, citat de as.com.  

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a fost nominalizat pe lista celor 30 de candidați care se luptă pentru câștigarea Balonului de Aur. Marele favorit este Karim Benzema, de la Real Madrid.

Cu PSG, Kylian Mbappe a câștigat patru titluri de campion al Franței, trei cupe ale Franței, două Cupe ale Ligii și trei Supercupe. A jucat și o finală UEFA Champions League, pierdută însă cu Bayern Munchen.

Kylian Mbappe a dat cărțile pe față despre discuția cu Emmanuel Macron

Emmanuel Macron l-a sunat personal pe Kylian Mbappe pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes, lucru care s-a și întâmplat.

”Nu mi-am imaginat că o să vorbesc cu președintele despre viitorul carierei mele. Este o nebunie. Mi-a spus că ar vrea să rămân la Paris pentru că sunt important pentru țară.

Mi-a explicat că am timp să mă transfer. Contează mult când o spune președintele!”, a dezvăluit Kylian Mbappe, citat de Marca.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS