Închide meniul

Thomas Tuchel, OUT de la Chelsea. Anunţul oficial făcut de londonezi. Cine îi poate lua locul

Dan Roșu Publicat: 7 septembrie 2022, 12:17

Reclamă
Thomas Tuchel, OUT de la Chelsea. Anunţul oficial făcut de londonezi. Cine îi poate lua locul

Thomas Tuchel, OUT de la Chelsea. Anunţul oficial făcut de londonezi

Thomas Tuchel, OUT de la Chelsea. Anunţul oficial făcut de londonezi

Thomas Tuchel e OUT de la Chelsea după eşecul surprinzător din Croaţia, 0-1 cu Dinamo Zagreb, din prima etapă a grupelor UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Chelsea s-a despărţit azi de antrenorul Thomas Tuchel. Din partea tuturor de la Chelsea, vrem să ne arătăm mulţumirea faţă de Thomas şi de stafful lui pentru eforturile făcute la club. Thomas rămâne în istoria clubului pentru Liga Campionilor, Supercupa Europei şi CM al Cluburilor, câştigate.

Thomas Tuchel, OUT de la Chelsea

Actualul staff rămas se va ocupa de echipă pentru următoarele meciuri, până când va fi numit un nou antrenor. Nu vor fi alte informaţii oficiale până când vom numi un nou antrenor”, a scris Chelsea, pe site-ul oficial.

În Premier League, Thomas Tuchel o lasă pe Chelsea pe locul 6. După primele 6 etape, londonezii au obţinut 3 victorii şi un egal, adunând astfel 10 puncte.

Thomas Tuchel (49 de ani) o preluase pe Chelsea la începutul anului 2021. Alături de The Blues, el a câştigat Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Reclamă
Reclamă

Presa din Albion anunţă că favorit la înlocuirea lui Thomas Tuchel ar fi Graham Potter, managerul lui Brighton, echipă care e pe locul 4 în Premier League, cu 4 victorii în primele 6 etape.

Brigada lui Istvan Kovacs, decizie impecabilă în Dinamo Zagreb – Chelsea

Brigada condusă de Istvan Kovacs a anulat golul lui Pierre-Emerick Aubameyang în Dinamo Zagreb – Chelsea, meci din prima etapă din faza grupelor a noii ediții a Ligii Campionilor.

Brigada românească condusă de Ovidiu Hațegan este delagată la Dinamo Zagreb – Chelsea. La începutul reprizei secunde, Ben Chilwell a primit o pasă lungă în spatele defensivei adverse și a trimis balonul în fața porții, unde a fost împins în plasă de Aubameyang.

Reclamă

Golul englezilor nu a fost validat, pentru că Ovidiu Artene a ridicat fanionul la poziția lui Ben Chilwell. Niciun jucător de la Chelsea nu a protestat după decizia tușierului român.

Decizia lui Ovidiu Artene a fost confirmată și de noua tehnologie folosită de UEFA pentru a detecta pozițiile afară din joc, ofsaid-ul semiautomat.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş au colaborat perfect la golul campioanei

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

22:15

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și