Închide meniul

Brigada lui Istvan Kovacs, decizie impecabilă în Dinamo Zagreb – Chelsea, confirmată de noua tehnologie UEFA

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 septembrie 2022, 21:21

Brigada lui Istvan Kovacs, decizie impecabilă în Dinamo Zagreb – Chelsea, confirmată de noua tehnologie UEFA

Decizie impecabilă a brigăzii lui Istvan Kovacs

Brigada condusă de Istvan Kovacs a anulat golul lui Pierre-Emerick Aubameyang în Dinamo Zagreb – Chelsea, meci din prima etapă din faza grupelor a noii ediții a Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigada românească condusă de Ovidiu Hațegan este delagată la Dinamo Zagreb – Chelsea. La începutul reprizei secunde, Ben Chilwell a primit o pasă lungă în spatele defensivei adverse și a trimis balonul în fața porții, unde a fost împins în plasă de Aubameyang.

Brigada lui Istvan Kovacs, decizie impecabilă în Dinamo Zagreb – Chelsea

Golul englezilor nu a fost validat, pentru că Ovidiu Artene a ridicat fanionul la poziția lui Ben Chilwell. Niciun jucător de la Chelsea nu a protestat după decizia tușierului român.

Decizia lui Ovidiu Artene a fost confirmată și de noua tehnologie folosită de UEFA pentru a detecta pozițiile afară din joc, ofsaid-ul semiautomat.

Sursa: captură Orange Sport

Pentru brigada lui Istvan Kovacs este prima partidă din acest sezon al Ligii Campionilor.

Reclamă

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial din Qatar

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial din Qatar! Centralul român se află pe lista celor 36 de arbitri care se vor conduce duelurile de la Mondialul din această iarnă.

Mihai Artene și Vasile Marinescu sunt cei doi asistenţi români care vor fi prezenţi în Qatar.

Istvan Kovacs este primul arbitru român care va conduce meciuri la un campionat mondial, după 36 de ani. Ioan Igna a fost ultimul central român prezent la Mondiale, în 1986, în Mexic, unde Argentina s-a impus.

Reclamă 4 / 0/3

Costel Rădulescu (1930), Andrei Rădulescu (1970) şi Nicolae Rainea (1974, 1978, 1982) sunt ceilalţi arbitri români care au ajuns la Campionate Mondiale, în istorie.

La Mondialul din Qatar vor fi prezenţi 36 de arbitri, 69 de asistenţi şi 24 de oficiali VAR, care au fost convocaţi în funcţie de prestaţiile avute în competiţiile FIFA, dar şi în cele continentale, anunţă forul mondial.

Kovacs își păstrează fluierele acasă, la Carei

Istvan Kovacs a fost copleșit de emoții când a aflat că va arbitra la Campionatul Mondial 2022 din Qatar. Arbitrul a dezvăluit într-un interviu emoționat pentru Antena Sport că își pătrează primele fluiere acasă, la Carei.

„Primele 20-30 de minute am visat. Am visat, nu am crezut ca s-a întâmplat cu adevărat acest lucru. Este un fel de implinire pentru mine”, a spus Istvan Kovacs, pentru Antena Sport.

Este anul perfect pentru Kovacs. A fost laudat de toata lumea dupa finala Conference League si semifinala City – Real, din Champione League.

„(n.r. – când arbitrezi finala Champions League?) Deocamdata rămân și savurez aceste momente frumoase. Sunt clipe de neuitat. (n.r. – câte mesaje ai primit după semifinala City – Real?) În jur de 500”a adăugat Kovacs.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și