Închide meniul

Helmut Duckadam critică transferurile făcute de Gigi Becali la FCSB: „Transferuri în pripă, pe simpatii”. Jucătorii vizaţi de fostul portar

Viviana Moraru Publicat: 7 septembrie 2022, 12:58

Reclamă
Helmut Duckadam critică transferurile făcute de Gigi Becali la FCSB: „Transferuri în pripă, pe simpatii. Jucătorii vizaţi de fostul portar

Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Helmut Duckadam a criticat campania de transferuri realizată de Gigi Becali la FCSB, în această vară. Jucătorii vizaţi de fostul portar sunt Andrea Compagno şi David Miculescu, atacanţi în schimbul cărora patronul roş-albaştrilor a plătit peste 3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a marcat un singur gol pentru FCSB, de când a fost adus de la UTA. Atacantul a bifat opt partide pentru trupa lui Nicolae Dică, în toate competiţiile, iar în ultimul meci a fost introdus pe teren în minutul 58.

Helmut Duckadam a criticat campania de transferuri realizată de Gigi Becali la FCSB

Helmut Duckadam nu a fost convis de Andrea Compagno, vârful adus de la FC U Craiova 1948. În ciuda golului marcat în partida cu Farul, italianul nu l-a impresionat pe fostul internaţional român.

Totodată, Duckadam consideră că dacă Andrea Compagno nu va reuşi să se adapteze la stilul de joc impus de Nicolae Dică, va intra pe „lista neagră” a patronului roş-albaştrilor.

„Nu cred că Andrea Compagno se va impune. Jocul echipei nu e făcut pentru un număr 9, un vârf de careu. Este un jucător care poate ajuta echipa, dar are nevoie de mingi și nu știu dacă le va primi. Chiar am urmărit primul său joc, eram foarte curios înainte de partidă câte centrări bune va primi, cât va fi jucat.

Reclamă
Reclamă 4

Nu, la FCSB joacă în ultimii ani fiecare pentru el, să iasă în evidență, să prindă un contract afară. Nu există un joc omogen, vin jucători, stau 2-3 săptămâni și pleacă. Așa e foarte greu să ai o echipă omogenă. Eu nu cred că va face față. Dacă vor trece 2-3 partide fără să marcheze, va intra pe lista neagră”, a declarat Helmut Duckadam, la Pro Arena.

De asemenea, alt jucător care a intrat în vizorul lui Helmut Duckadam este David Miculescu. Şi pentru acesta, Gigi Becali „a spart banca”, plătind peste 1 milion de euro celor de la UTA.

„Cred că au greșit când au dat atâția bani pe Miculescu. Este un jucător tânăr, care a ieșit de câteva ori în evidență. Ce voi spune nu va fi pe placul suporterilor: nu a făcut câteva jocuri bune la rând. Cred că îi va fi foarte greu să mai prindă echipa ca titular. Avantajul lui este că este un jucător tânăr”, a mai spus Helmut Duckadam, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă

Anunţul făcut de Nicolae Dică despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 850.000 de euro pentru transferul la FCSB

Anunţul făcut de Nicolae Dică despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 850.000 de euro este unul clar! Antrenorul a anunţat că fotbalistul adus de Gigi de la Farul nu are locul de titular asigurat la FCSB. Dică susţine că Eduard Radaslavescu a costat-o pe vicecampioană suma menţionată mai sus, dar şi că asta nu înseamnă că se va afla mereu în primul 11.

Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc au venit la pachet de la echipa lui Gică Hagi, pentru un milion de euro. Jucătorul de 18 ani cotat la 500.000 de euro a prins doar 57 de minute în tricoul celor de la FCSB, de la transfer.

„A jucat în câteva meciuri. E un jucător de 18 ani, are doar 18 ani. Nu contează câţi bani s-au dat. Mă refer că acum, dacă s-au plătit 850.000, nu înseamnă că trebuie să fie titular meci de meci, nu conteză că se plătesc nu ştiu câţi bani, aţi văzut şi pe la echipele mari.

S-au plătit zeci de milioane şi nu joacă. E un jucător de perspectivă, mie îmi place, îmi place cum se antrenează, de când a venit, de la zi la zi, îl văd mai bine şi este un jucător care mi-a plăcut când l-am băgat.

Mereu încearcă să ceară mingea, să fie în joc. Chiar dacă greşeşte, nu e o problemă, îmi plac jucătorii care au personalitate, care au curaj să vină să ceară mingea”, a spus Dică, citat de orangesport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și