Închide meniul

Anunţul făcut de Nicolae Dică despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 850.000 de euro pentru transferul la FCSB! „Nu contează câţi bani s-au dat”

Dan Roșu Publicat: 7 septembrie 2022, 8:42

Reclamă
Anunţul făcut de Nicolae Dică despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 850.000 de euro pentru transferul la FCSB! „Nu contează câţi bani s-au dat

Gigi Becali a mai pus un jucător pe "lista neagră" la FCSB

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Anunţul făcut de Nicolae Dică despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 850.000 de euro este unul clar! Antrenorul a anunţat că fotbalistul adus de Gigi de la Farul nu are locul de titular asigurat la FCSB. Dică susţine că Eduard Radaslavescu a costat-o pe vicecampioană suma menţionată mai sus, dar şi că asta nu înseamnă că se va afla mereu în primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc au venit la pachet de la echipa lui Gică Hagi, pentru un milion de euro. Jucătorul de 18 ani cotat la 500.000 de euro a prins doar 57 de minute în tricoul celor de la FCSB, de la transfer.

Anunţul făcut de Nicolae Dică despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 850.000 de euro

„A jucat în câteva meciuri. E un jucător de 18 ani, are doar 18 ani. Nu contează câţi bani s-au dat. Mă refer că acum, dacă s-au plătit 850.000, nu înseamnă că trebuie să fie titular meci de meci, nu conteză că se plătesc nu ştiu câţi bani, aţi văzut şi pe la echipele mari.

S-au plătit zeci de milioane şi nu joacă. E un jucător de perspectivă, mie îmi place, îmi place cum se antrenează, de când a venit, de la zi la zi, îl văd mai bine şi este un jucător care mi-a plăcut când l-am băgat.

Mereu încearcă să ceară mingea, să fie în joc. Chiar dacă greşeşte, nu e o problemă, îmi plac jucătorii care au personalitate, care au curaj să vină să ceară mingea”, a spus Dică, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică, gata să-l treacă pe banca de rezerve pe Joyskim Dawa

Joyskim Dawa a fost adus de Gigi Becali de la FC Botoșani ca o adevărată vedetă, a fost prezentat la Palat, iar patronul s-a lăudat în multe rânduri cu transferul său. Doar că Dawa a „îngropat-o” pe FCSB de mai multe ori, iar Nicolae Dică e gata să-l scoată din primul „11”.

„Vom vedea ce se va întâmpla, dacă Dawa va fi titular sau nu în continuare. Orice fotbalist poate să stea și pe bancă. Sper să devină mai bun, își dorește treaba asta, lucrează în plus la antrenamente, se vede.

Sperăm ca într-o perioadă cât mai scurtă de timp să nu mai facă aceste greșeli. Dacă va continua să greșească, e clar că nu va mai juca. Dacă nu reușește să ajungă la un nivel… n-ai ce să faci. Și e valabil pentru orice jucător!”, a spus Nicolae Dică, pentru sursa menţionată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa, gafe în meciuri consecutive pentru FCSB

La ultima partidă disputată de roș-albaștri, 1-3 cu Farul, Dawa a comis o nouă gafă. Fundașul a făcut penalty-ul din care Farul a deschis scorul. L-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

Dawa a comis-o și în precedenta partidă de campionat, în remiza cu Hermannstadt, scor 2-2. Ivorianul a încercat să iasă din apărare cu dribling, însă a pierdut balonul de sub control și a fost deposedat. În urma recuperării, cei de la Hermannstadt au marcat prin Butean.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și