Închide meniul

Uriaşul Robert Lewandowski a doborât un record spectaculos în Barcelona – Plzen 5-1. „Suntem pregătiţi pentru Bayern”

Dan Roșu Publicat: 8 septembrie 2022, 9:57

Reclamă
Uriaşul Robert Lewandowski a doborât un record spectaculos în Barcelona – Plzen 5-1. „Suntem pregătiţi pentru Bayern

Uriaşul Robert Lewandowski a doborât un record spectaculos în Barcelona - Plzen 4-1

Robert Lewandowski a marcat 3 goluri în Barcelona - Plzen 4-1 / Profimedia Images

Uriaşul Robert Lewandowski a doborât un record spectaculos în Barcelona – Plzen 5-1. Starul polonez a devenit primul jucător din istoria Ligii Campionilor care reuşeşte cel puţin un hat-trick pentru trei echipe diferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski a reuşit tripla împotriva cehilor şi Barcelona a devenit a treia echipă pentru care marchează 3 goluri într-un meci de Champions League, după Borussia Dortmund şi Bayern Munchen.

Uriaşul Robert Lewandowski a doborât un record spectaculos în Barcelona – Plzen 5-1

Lewa are cea mai bună medie de goluri înscrise în numărul de jocuri disputate dintre primii 7 golgheteri ai competiţiei. Atacantul are 89 de goluri în 107 meciuri (0.83), depăşindu-i pe greii Lionel Messi, 125 de goluri în 157 de partide (0.80) şi pe Cristiano Ronaldo, 141 de goluri în 187 de dueluri (0.74).

El este însă pe locul trei la numărul de hat-trick-uri izbutite în Champions League. Polonezul şi-a trecut în cont 6 triple şi e depăşit de Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, care au câte 8. În afară de Messi, nimeni nu mai reuşise un hat-trick în UCL, în tricoul Barcelonei, de la Arda Turan, în decembrie 2016.

Robert Lewandowski, mesaj războinic pentru Bayern Munchen

Jucătorul de 34 de ani cotat la 45 de milioane de euro a marcat deja 8 goluri în primele 5 meciuri de la transferul de la Bayern la Barcelona şi are un mesaj războinic pentru fostul său club.

Reclamă

„Suntem pregătiţi pentru Bayern! Ştim că trebuie să jucăm foarte bine în prima parte a sezonului, să fim concentraţi şi să marcăm mai multe goluri. Trebuie să câştigăm fiecare meci. Sunt foarte mândru de colegii mei. Am controlat meciul şi aceasta a fost o victorie foarte importantă pentru noi”, a spus Lewa.

Xavi a venit şi el cu un mesaj clar pentru fani, după apariţia starului Robert Lewandowski

Robert Lewandowski va avea rolul să-l facă uitat pe Lionel Messi, o pierdere uriaşă pentru Barcelona şi fanii săi.

„Doliul după plecarea lui Lionel Messi nu se va termina niciodată, e cel mai bun din istorie, tot ce ne-a dat e extraordinar, dar din păcate s-a terminat. Acum, au fost chemaţi alţi jucători care să facă diferenţa. Avem speranţe, dar e prea devreme să spunem ceva”, a spus antrenorul echipei de pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și