Închide meniul

Liga Campionilor | „Măcel” în Napoli – Liverpool 4-1! Lewandowski, „triplă” în Barcelona – Plzen 5-1. Antoine Griezmann, gol în minutul 90+11 în Atletico Madrid – Porto 2-1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 septembrie 2022, 23:50

Liga Campionilor | „Măcel în Napoli – Liverpool 4-1! Lewandowski, „triplă în Barcelona – Plzen 5-1. Antoine Griezmann, gol în minutul 90+11 în Atletico Madrid – Porto 2-1

Meciuri spectaculoase în Champions League

Colaj cu meciurile serii din Liga Campionilor / Profimedia

Inter – Bayern 0-2 şi Napoli – Liverpool 4-1 au fost cele mai atractive meciuri din a doua seară a grupelor de Champions League. Barcelona, cu Lewandowski în mare formă, s-a distrat cu Viktoria Plzen. Toate rezultatele sunt AICI.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.55: Fluier final pe toate stadioanele: Iată rezultatele serii în UEFA Champions League:

  • Ajax – Rangers 4-0
  • Frankfurt – Sporting 0-2
  • Atletico Madrid – Porto 2-1
  • Barcelona – Plzen 5-1
  • Brugge – Bayern Leverkusen 1-0
  • Inter – Bayern 0-2
  • Napoli – Liverpool 4-1
  • Tottenham – Marseille 2-0

Update 00.05: Final interzis cardiacilor în Atletico Madrid – FC Porto 2-1! Mario Hermoso a marcat pentru 1-0 în minutul 90+2, FC Porto a egalat în 90+6, iar Antoine Griezmann a înscris golul victoriei pentru echipa lui Diego Simeone în minutul 90+11! VIDEO AICI

Update 23.32: Barcelona – Plzen 5-1! Robert Lewandowski a făcut hat-trick-ul! A înscris și Ferran Torres pentru catalani. VIDEO AICI

Reclamă

Update 23.25: Inter – Bayern 0-2! Danilo D’Ambrosio și-a dat autogol! VIDEO AICI

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.07: Napoli – Liverpool 4-1! Luis Diaz a redus din diferență pentru echipa lui Jurgen Klopp. VIDEO AICI

Update 23.05: Napoli – Liverpool 4-0! Zielinski a semnat „dubla”!

Update 22.52: Barcelona – Plzen 3-1! Robert Lewandowski a făcut „dubla” și a refăcut avantajul de două goluri al catalanilor. VIDEO AICI

Update 22.50: Barcelona – Plzen 2-1! Sykora a redus din diferență pentru echipa din Cehia.

Update 22.45: Napoli – Liverpool 3-0! A marcat Giovanni Simeone, fiul lui Diego Simeone, după o pasă de la Kvaratskhelia. Atacantul argentinian a început să plângă de bucurie! VIDEO AICI

Reclamă

Update 22.35: Barcelona – Plzen 2-0! A înscris și Robert Lewandowski! VIDEO AICI

Update 22.30: Napoli – Liverpool 2-0! Zambo Anguissa a înscris după o combinație de efect cu Zielinksi. Apărea lui Liverpool nu are răspuns la atacurile italienilor. VIDEO AICI

Update 22.25: Inter – Bayern 0-1! Leroy Sane a înscris pentru campioana Germaniei. VIDEO AICI

Update 22.22: Barcelona – Plzen 1-0! Franck Kessie a deschis scorul pentru echipa lui Xavi.

Update 22.18: Penalty ratat de Osimhen în Napoli – Liverpool! Alisson a apărat șutul nigerianului. Faultul a fost comis de Van Dijk

Update 22.10: Napoli – Liverpool 1-0! Polonezul Zielinski a înscris din penalty încă din minutul 5. VIDEO AICI

Update 20.30: Frakfurt – Sporting 0-3! A înscris și Santos.

Update 20.23: Ajax – Rangers 4-0! A înscris și Steven Bergwijn. VIDEO AICI

Update 20.15: Frankfurt – Sporting 0-2! Edwards și Trincao au marcat pentru portughezi în Germania!

Update 20.18: Ajax – Rangers 3-0! Mohammed Kudus a marcat după o acțiune individuală de excepție. VIDEO AICI

Update 20.16: Ajax – Rangers 2-0! Steven Berghuis a înscris al doilea gol al „lăncierilor”.

Update 20.00: Ajax – Rangers 1-0! Edson Alvarez a marcat pentru formația olandeză. VIDEO AICI

Update 19:45: Au început primele meciuri ale serii în Champions League! Fluier de start la Ajax – Rangers și Frankfurt – Sporting.

Știrea inițială

Inter – Bayern şi Napoli – Liverpool, duelurile serii de Champions League

Tottenham, echipa antrenată de Antonio Conte, va avea şi ea un meci tare. Spurs o va întâlni pe Marseille, într-un duel din Grupa D.

Inter şi Bayern se vor duela într-un meci din Grupa C. Bavarezii vor debuta în Champions League, fără golgheterul din sezoanele precedente, Robert Lewandowski. Italienii au ambiţii mari de la acest sezon european, după ce în precedentele două au părăsit prematur competiţia.

De cealaltă parte, Bayern Munchen este una dintre favoritele la cucerirea trofeului. Bavarezii s-au impus în urmă cu două sezoane, după o finală câştigată în faţa celor de la PSG.

Totodată, un alt duel „de foc” din prima etapă a grupelor Champions League este Napoli – Liverpool. Trupa lui Jurgen Klopp, finalistă în ediţia precedentă, este favorită şi în acest sezon la cucerirea trofeului.

Napoli şi Liverpool se vor întâlni pentru al treilea sezon, din ultimele cinci, în grupele Champions League. De fiecare dată, în Italia s-au impus gazdele.

Barcelona, la primul meci în Champions League alături de Robert Lewandowski

Robert Lewandowski va debuta în Champions League alături de noua sa echipă, Barcelona. Atacantul polozen a câştigat competiţia în 2020, alături de Bayern.

Trupa lui avi este favorită certă în faţa celor de la Plzen. Catalanii au parte de o grupă dificlă, cu alte două pretedente la primul loc, Inter şi Bayern Munchen.

Totodată, adversara Barcelonei din La Liga, Atletico Madrid, va debuta şi ea în Champions League. Echipa pregătită de Diego Simeone se va lupta cu Porto.

Jurgen Klopp, reacţie vehementă la conferinţa de presă, înainte de Napoli – Liverpool

Jurgen Klopp a avut o reacţie vehementă la conferinţa de presă de dinaintea partidei Napoli – Liverpool. Managerul „cormoranilor” a fost iritat de o întrebare care i-a fost adresată, şi a plecat imediat după ce a răspuns.

Jurgen Klopp a primit o întrebare delicată, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Napoli. Managerul lui Liverpool a fost chestionat cu privire la un anuţ legat de faptul că fanii cormoranilor sunt sfătuiţi să evite anumite zone din Napoli, frecventate de tâlhari.

Jurgen Klopp a fost deranjat de faptul că i s-a adresat o astfel de întrebare, care nu are legătură cu partida de miercuir seara. Germanul a oferit răspunsul pe loc jurnalistului, şi imediat după a părăsit sala de conferinţe.

„Poftim? Nu cunosc orașul. Cred că el caută titluri controversate și nu sunt aici ca să ofer asta! Ei încă nu știu ce să mă întrebe. Plec la hotel să mă pregătesc de meci”, a declarat Jurgen Klopp, citat de AS.com.

Liverpool şi Napoli se vor întâlni pentru a cincea oară, în ultimii patru ani. Cele două formaţii s-au duelat în grupele ediţiei de Champions League din 2018. Atunci, fiecare echipă s-a impus pe teren propriu.

Recomandări
  • Meciuri spectaculoase în Champions League
  • Toate meciurile sunt AICI

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și