Închide meniul
VIDEO

Atmosferă de vis creată de fanii lui Koln, înaintea duelului cu Rareş Ilie şi Nice din Conference League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 septembrie 2022, 16:39

Atmosferă de vis creată de fanii lui Koln, înaintea duelului cu Rareş Ilie şi Nice din Conference League

Koln se va dulea cu Nice, trupa lui Rareş Ilie

Fanii lui Koln, înainte de duelul cu Nice/ Twitter

Fanii lui Koln au creat o atmosferă de vis înainte de duelul cu Nice, trupa lui Rareş Ilie, din Conference League. Suporterii echipei din Bundesliga au umplut străzile şi şi-au încurajat favoriţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nice şi Koln se vor duela într-un meci din Grupa D din Conference League. Rareş Ilie ar putea fi titular pentru francezi, după ce în ultima etapă din Ligue 1 a fost rezervă neutilizată.

Fanii lui Koln, atmosferă de vis înaintea duelului cu trupa lui Rareş Ilie, Nice, din Conference League

Înaintea meciului, care va avea loc joi, de la 19:45, suporterii care au făcut deplasarea alături de Koln în Franţa au făcut spectacol pe străzile din Nisa.

Fanii au fost echipaţi în culorile echipei, fluturând fulare şi blocând traficul. Aceştia s-au adunat într-o piaţă a oraşului, pe care au umplut-o până la refuz. Imaginile fabuloase au fost postate pe contul oficial al clubului german.

Reclamă

Totodată, după ce au părăsit locaţia în care şi-au încurajat favoriţii, cei de la Nice s-au plâns de mizeria pe care nemţii au lăsat-o în urma lor.

Uriaşul Robert Lewandowski a doborât un record spectaculos în Barcelona – Plzen 5-1. „Suntem pregătiţi pentru Bayern”

Uriaşul Robert Lewandowski a doborât un record spectaculos în Barcelona – Plzen 5-1. Starul polonez a devenit primul jucător din istoria Ligii Campionilor care reuşeşte cel puţin un hat-trick pentru trei echipe diferite.

Reclamă 4 / 0/3

Lewandowski a reuşit tripla împotriva cehilor şi Barcelona a devenit a treia echipă pentru care marchează 3 goluri într-un meci de Champions League, după Borussia Dortmund şi Bayern Munchen.

Lewa are cea mai bună medie de goluri înscrise în numărul de jocuri disputate dintre primii 7 golgheteri ai competiţiei. Atacantul are 89 de goluri în 107 meciuri (0.83), depăşindu-i pe greii Lionel Messi, 125 de goluri în 157 de partide (0.80) şi pe Cristiano Ronaldo, 141 de goluri în 187 de dueluri (0.74).

El este însă pe locul trei la numărul de hat-trick-uri izbutite în Champions League. Polonezul şi-a trecut în cont 6 triple şi e depăşit de Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, care au câte 8. În afară de Messi, nimeni nu mai reuşise un hat-trick în UCL, în tricoul Barcelonei, de la Arda Turan, în decembrie 2016.

Robert Lewandowski, mesaj războinic pentru Bayern Munchen

Jucătorul de 34 de ani cotat la 45 de milioane de euro a marcat deja 8 goluri în primele 5 meciuri de la transferul de la Bayern la Barcelona şi are un mesaj războinic pentru fostul său club.

„Suntem pregătiţi pentru Bayern! Ştim că trebuie să jucăm foarte bine în prima parte a sezonului, să fim concentraţi şi să marcăm mai multe goluri. Trebuie să câştigăm fiecare meci. Sunt foarte mândru de colegii mei. Am controlat meciul şi aceasta a fost o victorie foarte importantă pentru noi”, a spus Lewa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și