Închide meniul
Foto

Simona Halep, prima reacţie după ce a divorţat de Toni Iuruc: „Am decis să mergem fiecare pe drumul său!”

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2022, 18:00

Reclamă
Simona Halep, prima reacţie după ce a divorţat de Toni Iuruc: „Am decis să mergem fiecare pe drumul său!”

Simona Halep, prima reacţie după ce a divorţat de Toni Iuruc

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Getty Images

Simona Halep a avut prima reacţie după ce a divorţat de Toni Iuruc. Cei doi s-au despărţit oficial la un birou notarial din nordul Capitalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un an a durat căsnicia Simonei Halep cu omul de afaceri. Şi-au spus adio într-un moment în care făceau pregătiri pentru o nuntă spectaculoasă, cu peste 300 de invitaţi.

Simona Halep, prima reacţie după ce a divorţat de Toni Iuruc

Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect„, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Simona Halep a divorţat de Toni Iuruc

Simona Halep nu şi-a dorit să ofere nicio declaraţie în momentul în care a părăsit biroul notarial din Bucureşti, dar a zâmbit la scurt timp după ce a semnat actele de divorţ.

Nici fostul soţ al Simonei nu şi-a dorit să facă foarte multe comentarii pe seama despărţirii, dar a avut o remarcă total surprinzătoare.

Reclamă

Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Open„, a spus Toni Iuruc, potrivit wowbiz.ro.

Gluma de necrezut vine la scurt timp după ce „Simo” a fost eliminată din ultimul turneu de Grand Slam al anului. Campioana noastră a părăsit prematur US Open, fiind eliminată de o jucătoare venită din calificări, Daria Snigur. Românca a pierdut în trei seturi, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Decizia radicală luată de Toni Iuruc

Decizia radicală luată de Toni Iuruc, după al treilea eşec major din viaţa sa. Soţul Simonei Halep a luat o decizie neaşteptată după ce a anunţat despărţirea de Halep. Divorţul de Simona Halep este al treilea din viaţa lui Toni Iuruc.

Reclamă 4 / 0/3

Toni Iuruc este un om de afaceri de succes, însă nu are deloc succes în viaţa amoroasă. Are deja 3 căsnicii eşuate.

Toni Iuruc a luat decizia de a nu se mai căsători niciodată după ce şi a treia căsnicie a eşuat. Toni Iuruc şi Simona Halep îşi făceau planuri pentru nunta cu peste 300 de invitaţi, care urma să aibă loc în acest an. Totuşi, au luat decizia să pună capăt căsniciei lor. Toni Iuruc a confirmat despărţirea de marea noastră campioană.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și