Închide meniul

Toni Iuruc, reacţie uluitoare după ce a divorţat oficial de Simona Halep: „Fac o glumă!”. Ce a putut spune la ieşirea de la notar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2022, 17:43

Toni Iuruc, reacţie uluitoare după ce a divorţat oficial de Simona Halep: „Fac o glumă!. Ce a putut spune la ieşirea de la notar

Toni Iuruc, reacţie uluitoare după ce a divorţat oficial de Simona Halep

Simona Halep şi Toni Iuruc / Profimediaimages

Toni Iuruc a avut o reacţie uluitoare după ce a divorţat oficial de Simona Halep. Omul de afaceri a semnat actele la notar, iar în momentul în care a ieşit din clădire a fost pus pe glume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul soţ al Simonei nu şi-a dorit să facă foarte multe comentarii pe seama despărţirii, dar a avut o remarcă total surprinzătoare.

Toni Iuruc, reacţie uluitoare după ce a divorţat oficial de Simona Halep

Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Open„, a spus Toni Iuruc, potrivit wowbiz.ro.

Gluma de necrezut vine la scurt timp după ce „Simo” a fost eliminată din ultimul turneu de Grand Slam al anului. Campioana noastră a părăsit prematur US Open, fiind eliminată de o jucătoare venită din calificări, Daria Snigur. Românca a pierdut în trei seturi, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Simona Halep nu şi-a dorit să ofere nicio declaraţie în momentul în care a părăsit biroul notarial din Bucureşti, dar a zâmbit la scurt timp după ce a semnat actele de divorţ.

Reclamă

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat

Toni Iuruc confirmase, în urmă cu o zi, că nu mai este cale de întoarcere şi că va divorţa de Simona Halep. Anunţul a făcut imediat înconjurul lumii.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Pe 17 septembrie 2021, cei doi se cununau civil. Nunta era programată pentru luna noiembrie a acestui an, însă totul s-a anulat din cauza deciziei care a luat prin surprindere o ţară întreagă.

Reclamă 4 / 0/3

Conform orangesport.ro, Simona Halep plănuiește să se stabilească în Franța, la Nisa, oraș de care s-a îndrăgostit. Campioana din tenis și-ar fi informat deja familia că vrea să plece defintiv din România.

În Franța, Simona ar putea să se refugieze departe de tensiunile divorțului de Toni Iuruc.

Sursa citată anunță că, în urmă cu câteva luni, Simona Halep chiar i-a făcut mamei sale, Tania, un tur al spectaculosului Nisa, pentru a-i prezenta orașul unde urmează să se stabilească.

Lângă Nisa se află și academia de tenis a antrenorului Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, astfel că lui „Simo” i-ar fi mai ușor să colaboreze cu acesta.

Simona Halep va împlini 31 de ani pe 27 septembrie.

Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în septembrie 2021

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc în luna septembrie a anului trecut. La scurt timp după eveniment, fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon a dezvăluit că visează să aibă 3 copii, dar în cele din urmă crede că va avea 2.

Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r. – se amuză). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.

Reclamă

Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau. Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt„, a declarat Halep într-un interviu din luna noiembrie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și