Închide meniul
Foto

Jovan Markovic, prima imagine alături de fiul său. Momente emoționante pentru atacantul Universității Craiova

Alexandru Ivan Publicat: 9 septembrie 2022, 16:51

Reclamă
Jovan Markovic, prima imagine alături de fiul său. Momente emoționante pentru atacantul Universității Craiova

Jovan Markovic a devenit tată la 21 de ani

Jovan Markovic, alături de iubita sa / Instagram

Jovan Markovic a postat prima imagine alături de fiul său. Atacantul Universității Craiova a devenit tată la 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jovan Markovic și iubita sa, Lorena, au adus pe lume un băiețel, Matija. Micuțul a fost așteptat acasă de părinții săi cu baloane în culorile Universității Craiova.

Jovan Markovic, prima imagine alături de fiul său

Markovic și Lorena au pregătit și un tort pentru băiețelul lor, pe care au scris un mesaj emoționant: „Bine ai venit pe lume, Matija!”

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Jovan Markovic (@jovan.markovic9)

Postarea lui Jovan Markovic a strâns rapid aproape 2.000 de like-uri și sute de comentarii. Pintre cei care l-au felicitat pe fotbalistul Universității Craiova s-a numărat și fostul său antrenor, Laurențiu Reghecampf.

Reclamă
Sursa: Instagram Jovan Markovic

Jovan Markovic, „dublă” în Universitatea Craiova – Farul 4-3

Markovic a reuşit o dublă de senzaţie în ultimul meci al echipei sale, în Universitatea Craiova – Farul 4-3. A fost cel mai frumos cadou pentru jucătorul Universităţii Craiova. Acesta a devenit tată cu doar câteva ore înainte de meci.

Mă bucur foarte mult să marchez într-o zi specială pentru mine. Mi-a născut soţia un băieţel. Ne bucurăm că am reuşit să întoarcem rezultatul. Farul era o echipă bună. Vă daţi seama că este bucurie pentru că este bucurie. Avem o încredere mare, am avut un meci foarte greu la Hermannstadt. Sper să să îmi ajut echipa cât mai mult, nu contează cât marchez. De aia sunt contestatari, nu mă interesează părerea lor, ci doar cea din vestiar sau a lui ‘Mister’„, a spus Jovan Markovic după meci.

Markovic s-a născut la Belgrad

Markovic este născut la Belgrad din tată sârb şi mamă româncă. Gigi Mulţescu l-a debutat în Liga 1 la 19 ani şi 9 zile, într-un meci Universitatea Craiova – CFR Cluj. Mirel Rădoi l-a convocat la naţionala României, pentru care a adunat trei apariţii.

Reclamă 4 / 0/3

Markovic are o cotă de piaţă de 1.2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Vine după cel mai bun sezon din carieră. În ultima ediţie de campionat a înscris 13 goluri şi a oferit 3 pase decisive. A fost aproape să îşi îndeplinească obiectivul pe care şi-l trasase.

Reușitele cu Universitatea Craiova au fost primele pentru el în actuala stagiune.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și