Închide meniul

Jovan Markovic, mesaj pentru contestari după Universitatea Craiova – Farul 4-3: „Nu mă interesează părerea lor!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 septembrie 2022, 23:48 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 17:43

Jovan Markovic, mesaj pentru contestari după Universitatea Craiova – Farul 4-3: „Nu mă interesează părerea lor!

Jovan Markovic, dublă de senzaţie în Universitatea Craiova - Farul 4-3

Captură Antena Sport

Jovan Markovic, mesaj pentru contestari după Universitatea Craiova – Farul 4-3. Markovic a reuşit o dublă de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost cel mai frumos cadou pentru jucătorul Universităţii Craiova. Acesta a devenit tată cu doar câteva ore înainte de meci.

Jovan Markovic, mesaj pentru contestari după Universitatea Craiova – Farul 4-3

Jovan Markovic a fost în culmea fericirii la finalul partidei şi a avut şi un mesaj pentru contestatari.

Mă bucur foarte mult să marchez într-o zi specială pentru mine. Mi-a născut soţia un băieţel. Ne bucurăm că am reuşit să întoarcem rezultatul. Farul era o echipă bună. Vă daţi seama că este bucurie pentru că este bucurie. Avem o încredere mare, am avut un meci foarte greu la Hermannstadt. Sper să să îmi ajut echipa cât mai mult, nu contează cât marchez. De aia sunt contestatari, nu mă interesează părerea lor, ci doar cea din vestiar sau a lui ‘Mister’„, a spus Jovan Markovic după Universitatea Craiova – Farul 4-3.

Andrei Ivan cere prudenţă: „Noi nu ne gândim la titlu, ci doar la play-off

Andrei Ivan a reuşit şi el un gol în partida fabuloasă de la Severin. Ivan spune că încă nu se gândeşte la titlu.

Reclamă

Nu a fost o seară bună pentru noi. Am greşit cam toate pasele. Nu ştiu cât a contat golul meu, ci doar că am marcat. A vorbit Mister la pauză şi ne-a trezit. Ne-a spus să ne încurajăm mai mult pe teren pentru că putem. Eu cred că a fost un accident ce s-a întâmplat la Hermannstadt. Avem încredere cum aveam şi înainte. Trebuie să dăm totul de la meci la meci. Noi nu ne gândim la titlu, ci doar la play-off„,  a spus Andrei Ivan la digisport.ro.

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3. Mirel Rădoi l-a învins pe Gică Hagi

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3. A fost un meci nebun la Severin! Mirel Rădoi şi-a îndeplinit o mare dorinţă şi l-a învins pe profesorul Gică Hagi.

Meciul a început tare încă din minutul 2, când Vlad Morar a marcat în minutul 2. Jovan Markovic a restabilit egalitatea în minutul 26, după care Gabi Torje a strălucit. A reuşit o „dublă” de senzaţie, iar echipa lui Gică Hagi a condus cu 3-1. Prima repriză s-a încheiat după ce Andrei Ivan a redus din diferenţă, în minutul 44.

Reclamă 4 / 0/3

Oltenii au revenit cu forţe proaspete în repriza secundă şi au întors rezultatul. Jovan Markovic a reuşit şi el „dubla”, în minutul 66. Mihai Aioani a decis cele trei puncte. S-a făcut de râs şi a deviat mingea în propria poartă, după o lovitură liberă executată de Dan Nistor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și