Închide meniul

Tânăr de 29 de ani, împușcat mortal cu câteva zile înainte de aniversarea lui. Cum s-a ajuns la tragedie

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2022, 19:33

Reclamă
Tânăr de 29 de ani, împușcat mortal cu câteva zile înainte de aniversarea lui. Cum s-a ajuns la tragedie

Tânărul de 29 de ani a fost împușcat mortal înainte de ziua lui

Fotografie cu un pistol / dw.com

Un tânăr de 29 de ani a fost împușcat mortal chiar înainte să-și serbeze aniversarea. Bărbatul a sfârșit tragic într-un club de noapte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletul olimpic Shavez Hart, în vârstă de 29 de ani, a fost împușcat lângă un club de noapte din Bahamas. Hart, care urma să împlinească 30 de ani peste câteva zile, a încercat să aplaneze o ceartă între un grup de bărbați.

Tânăr de 29 de ani, împușcat mortal cu câteva zile înainte de aniversarea lui

Potrivit express.uk, Hart încerca să oprească o ceartă între un grup de bărbați într-o parcare din apropierea clubului, în momentul când a fost împușcat. În timpul altercației, unul dintre cei implicați a scos o armă din portbagajul mașinii și l-a împușcat pe Hart în piept.

Hart a fost dus la un spital local, unde a fost ulterior declarat decedat. În cele din urmă, suspectul a fost arestat și se află în prezent în custodia poliției.

Hart a concurat la Jocurile Olimpice de vară din 2016 de la Rio de Janeiro pentru Bahamas. El este al treilea cel mai rapid alergător din istoria țării sale.

Reclamă

„În numele familiei mele și al poporului din Bahamas, aduc sincere condoleanțe familiei lui Shavez Hart. Ca țară, suntem binecuvântați să avem un atlet grozav care să ne poarte steagul în întreaga lume. Ann și cu mine vom păstra familia Shavez în gândurile și rugăciunile noastre”, , a scris prim-ministrul din Bahamas, Philip Davis pe Twitter.

Hart era cel mai priceput la proba de 400 de metri. El a ajutat Bahamas să câștige o medalie de argint în ștafeta la turneul mondial de atletism în sală din 2016.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și