Închide meniul

Tânăr de 29 de ani, împușcat mortal cu câteva zile înainte de aniversarea lui. Cum s-a ajuns la tragedie

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2022, 19:33

Reclamă
Tânăr de 29 de ani, împușcat mortal cu câteva zile înainte de aniversarea lui. Cum s-a ajuns la tragedie

Tânărul de 29 de ani a fost împușcat mortal înainte de ziua lui

Fotografie cu un pistol / dw.com

Un tânăr de 29 de ani a fost împușcat mortal chiar înainte să-și serbeze aniversarea. Bărbatul a sfârșit tragic într-un club de noapte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletul olimpic Shavez Hart, în vârstă de 29 de ani, a fost împușcat lângă un club de noapte din Bahamas. Hart, care urma să împlinească 30 de ani peste câteva zile, a încercat să aplaneze o ceartă între un grup de bărbați.

Tânăr de 29 de ani, împușcat mortal cu câteva zile înainte de aniversarea lui

Potrivit express.uk, Hart încerca să oprească o ceartă între un grup de bărbați într-o parcare din apropierea clubului, în momentul când a fost împușcat. În timpul altercației, unul dintre cei implicați a scos o armă din portbagajul mașinii și l-a împușcat pe Hart în piept.

Hart a fost dus la un spital local, unde a fost ulterior declarat decedat. În cele din urmă, suspectul a fost arestat și se află în prezent în custodia poliției.

Hart a concurat la Jocurile Olimpice de vară din 2016 de la Rio de Janeiro pentru Bahamas. El este al treilea cel mai rapid alergător din istoria țării sale.

Reclamă

„În numele familiei mele și al poporului din Bahamas, aduc sincere condoleanțe familiei lui Shavez Hart. Ca țară, suntem binecuvântați să avem un atlet grozav care să ne poarte steagul în întreaga lume. Ann și cu mine vom păstra familia Shavez în gândurile și rugăciunile noastre”, , a scris prim-ministrul din Bahamas, Philip Davis pe Twitter.

Hart era cel mai priceput la proba de 400 de metri. El a ajutat Bahamas să câștige o medalie de argint în ștafeta la turneul mondial de atletism în sală din 2016.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și