Închide meniul
Foto

Coregrafii superbe la derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Mesaje ironice între galerii: „Nu sunteți Steaua!” / „Vă trezim la realitate!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 septembrie 2022, 21:50

Reclamă
Coregrafii superbe la derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Mesaje ironice între galerii: „Nu sunteți Steaua!” / „Vă trezim la realitate!”

Fanii lui CSA Steaua și Dinamo au pregătit coregrafii superbe

Peluza Sud Steaua / as.ro

Ultrașii au pregătit coregrafii superbe la derby-ul Dinamo – CSA Steaua! Fanii au afișat mesaje speciale pentru cel mai așteptat meci din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 21.40: Cele două peluze au afișat coregrafiile pregătite pentru derby! (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fanii lui Dinamo, în timpul derby-ului cu CSA Steaua
Fanii lui Dinamo, în timpul derby-ului cu CSA Steaua
Fanii CSA Steaua, în timpul derby-ului cu Dinamo
Fanii CSA Steaua, în timpul derby-ului cu Dinamo

Fanii lui Dinamo i-au ironizat pe rivalii din Ghencea cu următorul mesaj: „Care derby? Nu vă mai alintați! Voi Steaua nu reprezentați!” Peluza Sud a venit cu replica: „După atâtea derby-uri inventate, vă trezim la realitate!”

Știrea inițială

….

Reclamă

Coregrefii superbe la Dinamo – CSA Steaua

Dinamo – CSA Steaua este cel mai așteptat meci al sezonului în Liga 2. Se anunță o asistență record pentru eșalonul secund la derby-ul care se va juca pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Fanii celor de la CSA Steaua din Peluza Sud s-au adunat în număr mare pe străzi și au avut mai multe scandări ironice la adresa rivalilor.

VIDEO AICI CU SCANDĂRILE PELUZEI SUD ÎNAINTEA DERBY-ULUI CU DINAMO

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo – CSA Steaua, derby-ul din Liga a 2-a, din etapa a şasea, va fi în format live text pe as.ro, de la ora 21:30. Peste 20.000 de fani sunt așteptați în tribune.

Dinamo și CSA Steaua au câștigat meciurile dinaintea derby-ului

Dinamo vine după o victorie de moral cu Concordia Chiajna, în ultima etapă. Trupa lui Ovidiu Burcă s-a impus la limită, scor 1-0, după golul marcat de Dani Iglesias.

CSA Steaua vine şi ea după o victorie, în ultima rundă. „Militarii” s-au impus în duelul cu Poli Iaşi cu scorul de 2-1, şi au acumulat 10 puncte, după cinci etape. Trupa lui Daniel Opriţa se află pe locul 7 în clasamentul eşalonului secund.

Dinamo, de cealaltă parte, are doar şase puncte după cinci etape. Trupa din Ştefan cel Mare a înregistrat trei eşecuri la rând, până la victoria cu Chiajna din ultima rundă. Totodată, „câinii” s-au mai impus în prima rundă, scor 1-0 cu Progresul Spartac.

Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – CSA Steaua

Ovidiu Burcă a oferit o declaraţie care îi va enerva la culme pe cei de la CSA Steaua.

„Originea FCSB şi CSA Steaua este aceeaşi şi într-un fel meciul de mâine rămâne un derbi. Nu avem primă specială, meciul e special prin ceea ce înseamnă el, poate prime speciale vom avea la alte meciuri.

Suntem motivaţi şi sper să aducem bucurie suporterilor noştri. O victorie ar însemna foarte mult pentru grupul ăsta de jucători, la nivel de încredere, iar pentru suporteri ar fi o mare bucurie. Cred că semnalul pe care îl va da este că clubul merge înainte. La astfel de meciuri nu este nevoie de o motivare suplimentară”, a spus Ovidiu Burcă, la conferința de presă.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și