Închide meniul

Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – CSA Steaua: „Originea FCSB şi CSA Steaua este aceeaşi”

Dan Roșu Publicat: 8 septembrie 2022, 13:07

Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – CSA Steaua: „Originea FCSB şi CSA Steaua este aceeaşi

Dinamo - FC U Craiova 1948

Ovidiu Burcă, la un antrenament al lui Dinamo / Hepta

  • Dinamo – CSA Steaua e vineri, de la 21:30, pe Arena Naţională
  • Daniel Oprița a răbufnit înainte de CSA Steaua – Dinamo

Ovidiu Burcă a oferit o declaraţie care îi va enerva la culme pe cei de la CSA Steaua, chiar înainte de Dinamo – CSA Steaua, ce va avea loc vineri, de la ora 21:30, pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Originea FCSB şi CSA Steaua este aceeaşi şi într-un fel meciul de mâine rămâne un derbi. Nu avem primă specială, meciul e special prin ceea ce înseamnă el, poate prime speciale vom avea la alte meciuri”, susţine Burcă, într-o conferinţă de presă.

Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – CSA Steaua

Până miercuri seară, se vânduseră 10.000 de bilete online pentru Dinamo – CSA Steaua. Alte 8.000 de tichete le-au fost oferite suporterilor echipei din Ghencea.

Reclamă

„Întâlnim o echipă foarte bună, vom avea un meci dificil, dar şi noi am arătat că suntem pe un drum ascendent. Avem jucători cu experienţă care încep să se impună la nivel ierarhic. Suntem într-un moment mai bun decât săptămânile trecute.

Suntem motivaţi şi sper să aducem bucurie suporterilor noştri. O victorie ar însemna foarte mult pentru grupul ăsta de jucători, la nivel de încredere, iar pentru suporteri ar fi o mare bucurie. Cred că semnalul pe care îl va da este că clubul merge înainte. La astfel de meciuri nu este nevoie de o motivare suplimentară.

Reclamă

Jucătorii trebuie liniştiţi, echilibraţi. Eu sunt liniştit, pentru mine trei puncte sunt trei puncte, dar evident că ştim că le putem oferi o bucurie suporterilor şi de aceea presiunea este mai mare”, a mai spus Burcă.

Preţurile biletelor pentru Dinamo – CSA Steaua sunt

Peluze- 25 de lei
Tribuna 2- 40 de lei
Tribuna 1- 50 de lei
VIP 2- 70 de lei
VIP 1- 80 de lei
Loje- 200 de lei

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Oprița a răbufnit înainte de CSA Steaua – Dinamo

Daniel Oprița a răbufnit înainte de CSA Steaua – Dinamo, „capul de afiș” al etapei în Liga 2. Antrenorul „militarilor” consideră că confruntarea cu formația antrenată de Ovidiu Burcă este un derby.

„Normal că e derby! E Steaua – Dinamo! Nu contează că e la Liga a doua. Cu Rapid nu a fost derby la liga a patra cu 35.000 de spectatori? Sperăm să fie la fel și acum. Eu sunt sigur că galeria noastră va fi la înălțime și sper să vină și alți suporteri. Acum depinde și de câte bilete li se vor oferi. Eu mă aștept să fie 25.000-30.000 de spectatori”, a spus Daniel Oprița, conform fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”