Închide meniul

Gică Hagi, prima reacţie după Farul – FC Argeş 3-0: „Nu are rost să ne lăudăm acum!”. Care este principalul obiectiv al „Regelui”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2022, 21:14

Reclamă
Gică Hagi, prima reacţie după Farul – FC Argeş 3-0: „Nu are rost să ne lăudăm acum!. Care este principalul obiectiv al „Regelui

Gică Hagi, concluzii după Farul - FC Argeş 3-0. Ce a declarat managerul liderului Ligii 1

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Farul – FC Argeş, scor 3-0, din etapa a 10-a a Ligii 1. Echipa „Regelui” a depăşit-o în clasament pe Rapid şi este noul lider al campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constănţenii au obţinut a 6-a victorie stagională. Au cel mai bun atac din competiţia internă. Jucătorii lui Hagi au înscris 19 goluri.

Gică Hagi, prima reacţie după Farul – FC Argeş 3-0

„Am jucat bine, eu zic că am pregătit bine meciul. Am început extraordinar, am marcat. Au urmat 20 de minute unde ne-am pierdut puţin. Am marcat 3 goluri, nu am primit gol, e foarte bine. Există potenţial să fie şi mai bine.

Zi cu zi construim lucrurile bine. Avem jucători care erau foarte buni, acum încercăm să îi aducem la nivelul la care erau. Tudor Băluţă a arătat bine, mai are până să ajungă la nivelul la care era. Fotbal ştie foarte mult. El era ‘profesorul’, nu, parcă aşa îmi aduc aminte.

Ne luptăm la play-off, e clar. Va fi o luptă strânsă, o luptă grea. Echipele sunt foarte bune. Am exigenţele mele, pretenţiile mele. În prima repriză am fost supărat pe cei din spate. A doua repriză poziţia jucătorilor nu era aşa de bine. Ofensiv ştim să jucăm, credem că defensiv o putem face şi mai bine.

Reclamă

Pentru mine e o situaţie bună, nu are rost să ne lăudăm acum. Suntem o echipă bună, există mult talent la noi. Rămâne doar să îi pun la punct din punct de vedere fizic. Sperăm că în scurt timp o să fie totul foarte bine. Eu trebuie să am o echipă care să câştige. Totul la stadion când vii trebuie să fie safe (n.r. despre incidentele de la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid), jucătorii şi echipele trebuie să se simtă safe. Să fie siguri de ei”, a declarat Gică Hagi, după Farul – FC Argeş 3-0, la digisport.ro.

Farul – FC Argeș 3-0. Echipa „Regelui” Gică Hagi a revenit pe primul loc în România

În ziua în care s-au împlinit 40 de ani de la debutul lui Hagi, Grameni a deschis scorul în minutul 7. Au fost momente de panică când unui suporter i s-a făcut rău şi ambulanţa a traversat terenul.

Meciul de la Ovidiu a fost întrerupt de arbitru timp de opt minute, perioadă în care personalul medical de pe ambulanţa prezentă la stadion i-a acordat îngrijiri, transportându-l apoi la spital.

Reclamă 4 / 0/3

Jocul s-a reluat şi Tudor Băluţă a înscris primul său gol după revenirea la Farul. A punctat în minutul 57, din pasa lui Louis Munteanu. Scorul final, 3-0, a fost stabilit de Gabi Torje, care s-a revigorat la Farul. A fost ajutat şi de portarul lui FC Argeş, care a făcut o nouă eroare de proporţii.

Echipa lui Hagi a urcat pe primul loc în Liga 1. Are 21 de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de Rapid. FC Argeş rămâne pe poziţia a 9-a, cu 13 puncte.

S-au împlinit 40 de ani de la debutul lui Gică Hagi, în Liga 1

Gică Hagi a fost întâmpinat pe teren, la meciul echipei sale din etapa a zecea, de foşti colegi de la Farul, din partida de debut a sa în Liga 1, din urmă cu 40 de ani.

Gică Hagi a fost plăcut surprins de prezenţa foştilor colegi de la Farul, din urmă cu 40 de ani. Alături de aceştia, au fost prezenţi la startul partidei de la Ovidiu, şi foşti antrenori ai „Regelui”, din momentul în care a debutat în Liga 1.

Gică Hagi a primit un tricou special din partea celor prezenţi la meci, şi a fost surprins zâmbitor şi bucuros de revedere. Totodată, fostul internaţional român i-a îmbrăţişat pe cei care au onorat invitaţia oficialilor clubului constănţean.

„Astăzi se împlinesc 40 de ani de la debutul lui Gheorghe Hagi în tricoul Farului. Pe 11 septembrie 1982, la vârsta de 17 ani, 7 luni și 7 zile, Hagi a jucat primul său meci pentru echipa fanion a Dobrogei, într-o partidă disputată în deplasare, la Bacău”, a fost mesajul transmis de Farul, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și