Închide meniul

Incident ruşinos în Gruia! Ce s-a auzit în timpul momentului de reculegere pentru Florin Hidişan, la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2022, 22:58

Reclamă
Incident ruşinos în Gruia! Ce s-a auzit în timpul momentului de reculegere pentru Florin Hidişan, la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

Incident ruşinos în Gruia! Ce s-a auzit în timpul momentului de reculegere pentru Florin Hidişan, la meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova

Moment de reculegere după moartea lui Florin Hidişan

A fost un incident ruşinos în Gruia, în timpul momentului de reculegere pentru Florin Hidişan. Un grup de fani prezenţi la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, din etapa a 10-a a Ligii 1, a avut reacţii reprobabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia greu de imaginat a avut loc pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj-Napoca. Minutul de reculegere a fost ţinut în memoria fostului fotbalist Florin Hidișan, care a murit la vârsta 40 de ani, după o luptă teribilă cu cancerul.

Incident ruşinos în Gruia! Ce s-a auzit în timpul momentului de reculegere pentru Florin Hidişan

Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a fostului fotbalist Florin Hidișan. ⁣
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a fost mesajul transmis pe contul de Facebook al clubului.

Din păcate, câţiva suporteri nu au ţinut cont de momentul de reculegere şi au început să zâmbească, să facă glume şi să înjure. La final, zgomotele produse de aceştia au fost „acoperite” de aplauzele jucătorilor, oficialilor şi a celorlalţi fani prezenţi la meci.

Reclamă

Florin Hidişan a jucat pentru U Cluj, dar şi pentru Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internațional Pitești, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA şi Pandurii. Fostul mijlocaş a înscris 7 goluri în 107 meciuri din Liga 1.

Florin Hidișan a murit de cancer la 40 de ani

Florin Hidișan a fost diagnosticat cu cancer la stomac în 2021, iar în luna septembrie a aceluiaș an povestea sa a fost făcută publică de gsp.ro.

Boala lui Florin s-a agravat în ultima perioada. Acesta făcea față tot mai greu chimioterapiei.

Reclamă 4 / 0/3

Din cauza bolii, Florin a ajuns să cântărească doar 43 de kilograme. Sursa citată anunță că fostul fotbalistul dorea să ajungă în SUA pentru tratament, dar costurile erau prea mari.

„Îmi pare rău. Condoleanțe familiei! Îl știam foarte bine, am fost colegi la FC Argeș. Fratele meu a fost coleg cu el, chiar țineau legătura, vorbeau aproape zilnic. Din păcate, asta e viața. Astea sunt marile probleme, nu că pierde cineva un meci”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și