Închide meniul

Incident ruşinos în Gruia! Ce s-a auzit în timpul momentului de reculegere pentru Florin Hidişan, la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2022, 22:58

Incident ruşinos în Gruia! Ce s-a auzit în timpul momentului de reculegere pentru Florin Hidişan, la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

Incident ruşinos în Gruia! Ce s-a auzit în timpul momentului de reculegere pentru Florin Hidişan, la meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova

Moment de reculegere după moartea lui Florin Hidişan

A fost un incident ruşinos în Gruia, în timpul momentului de reculegere pentru Florin Hidişan. Un grup de fani prezenţi la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, din etapa a 10-a a Ligii 1, a avut reacţii reprobabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia greu de imaginat a avut loc pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj-Napoca. Minutul de reculegere a fost ţinut în memoria fostului fotbalist Florin Hidișan, care a murit la vârsta 40 de ani, după o luptă teribilă cu cancerul.

Incident ruşinos în Gruia! Ce s-a auzit în timpul momentului de reculegere pentru Florin Hidişan

Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a fostului fotbalist Florin Hidișan. ⁣
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a fost mesajul transmis pe contul de Facebook al clubului.

Din păcate, câţiva suporteri nu au ţinut cont de momentul de reculegere şi au început să zâmbească, să facă glume şi să înjure. La final, zgomotele produse de aceştia au fost „acoperite” de aplauzele jucătorilor, oficialilor şi a celorlalţi fani prezenţi la meci.

Reclamă

Florin Hidişan a jucat pentru U Cluj, dar şi pentru Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internațional Pitești, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA şi Pandurii. Fostul mijlocaş a înscris 7 goluri în 107 meciuri din Liga 1.

Florin Hidișan a murit de cancer la 40 de ani

Florin Hidișan a fost diagnosticat cu cancer la stomac în 2021, iar în luna septembrie a aceluiaș an povestea sa a fost făcută publică de gsp.ro.

Boala lui Florin s-a agravat în ultima perioada. Acesta făcea față tot mai greu chimioterapiei.

Reclamă 4 / 0/3

Din cauza bolii, Florin a ajuns să cântărească doar 43 de kilograme. Sursa citată anunță că fostul fotbalistul dorea să ajungă în SUA pentru tratament, dar costurile erau prea mari.

„Îmi pare rău. Condoleanțe familiei! Îl știam foarte bine, am fost colegi la FC Argeș. Fratele meu a fost coleg cu el, chiar țineau legătura, vorbeau aproape zilnic. Din păcate, asta e viața. Astea sunt marile probleme, nu că pierde cineva un meci”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Minut de reculegere pentru Florin Hidişan, la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova
  • Reacţie teribilă a unui grup de fani

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și