Închide meniul

Dan Petrescu, reacţie uluitoare după ce fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia: „Nu i-am mai salutat, eram plouat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2022, 9:38

Dan Petrescu, reacţie uluitoare după ce fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia: „Nu i-am mai salutat, eram plouat!

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu a avut o reacţie uluitoare după ce fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia în urma succesului cu Universitatea Craiova, scor 2-0. „Bursucul” nu este afectat de criticile suporterilor, care vor ca tehnicianul să plece din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a urcat pe locul 5 în Liga 1, dar fanii sunt nemulţumiţi de startul slab de sezon. Ardelenii s-au calificat cu emoţii în grupele UEFA Conference League, iar în Liga 1 au 3 eşecuri în 8 partide.

Dan Petrescu, reacţie uluitoare după ce fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia

”Eu am auzit numai CFR Cluj, CFR Cluj. Iar dacă cineva a strigat demisia nu cred că mi-au cerut-o mie pentru că nu avea de ce. Eu chiar nu cred că au strigat către mine.

Daca vrea cineva să strige, să o facă. N-am mai salutat galeria pentru că m-am grăbit, eram plouat”, a declarat Dan Petrescu la finalul succesului din Gruia.

Dan Petrescu, fără nemulţumiri după CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0

Dan Petrescu a surprins la finalul derby-ului CFR Cluj – Universitatea Craiova, scor 2-0, din etapa a 10-a a Ligii 1. Antrenorul campioanei a fost fără nemulţumiri la finalul confruntării din Gruia.

Reclamă

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 17, după o execuţie de senzaţie a lui Muhar. Ardelenii şi-au dublat avantajul în minutul 27, când Valerică Găman l-a prins pe picior greşit pe propriul portar, Lazar, şi a fost autorul unui autogol. Cu această victorie, CFR Cluj este pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte.

„Se pare că revenirea mea pe bancă a purtat noroc. Două meciuri, două victorii. Cred că Craiova este cea mai puternică echipă care a venit aici, de la începutul sezonului. Echipă solidă, dar ne-a ajutat foarte mult primul gol. A dat aşa 3 goluri şi la antrenament, la o miuţă.

Mă bucur în primul rând că nu am primit gol şi că am câştigat. N-a fost uşor. În 2 luni s-au jucat 19 meciuri, sincer aşteptam rezultate mai bune. În campionat am pierdut meciuri pe care nu trebuia să le pierdem. Suntem bine şi în campionat, la fel şi în Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Toate echipele de sus sunt bune. Farul… ştim ce poate face Hagi. Noi când jucăm seara, parcă arătăm mult mai bine şi avem timp să ne refacem. E o victorie importantă, toţi au contribuit.

Eu tot timpul respect adversarii. Spuneţi că îi fac mari, dar nu îmi e frică de nimeni. Sivasspor are un buget fantastic, cu jucători de milioane de euro”, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și