Închide meniul

Minune în Gruia! Dan Petrescu, fără nemulţumiri după CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0: „Revenirea mea pe bancă a purtat noroc!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2022, 0:17

Minune în Gruia! Dan Petrescu, fără nemulţumiri după CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0: „Revenirea mea pe bancă a purtat noroc!

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Antena Sport

Dan Petrescu a surprins la finalul derby-ului CFR Cluj – Universitatea Craiova, scor 2-0, din etapa a 10-a a Ligii 1. Antrenorul campioanei a fost fără nemulţumiri la finalul confruntării din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 17, după o execuţie de senzaţie a lui Muhar. Ardelenii şi-au dublat avantajul în minutul 27, când Valerică Găman l-a prins pe picior greşit pe propriul portar, Lazar, şi a fost autorul unui autogol. CU această victorie, CFR Cluj este pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte.

Dan Petrescu, fără nemulţumiri după CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0

„Bursucul” este fericit că jucătorii săi s-au apărat fără greşeală în derby. A fost al doilea meci la rând, pe teren propriu, în care CFR Cluj nu primeşte gol.

„Se pare că revenirea mea pe bancă a purtat noroc. Două meciuri, două victorii. Cred că Craiova este cea mai puternică echipă care a venit aici, de la începutul sezonului. Echipă solidă, dar ne-a ajutat foarte mult primul gol. A dat aşa 3 goluri şi la antrenament, la o miuţă.

Mă bucur în primul rând că nu am primit gol şi că am câştigat. N-a fost uşor. În 2 luni s-au jucat 19 meciuri, sincer aşteptam rezultate mai bune. În campionat am pierdut meciuri pe care nu trebuia să le pierdem. Suntem bine şi în campionat, la fel şi în Conference League.

Reclamă

Toate echipele de sus sunt bune. Farul… ştim ce poate face Hagi. Noi când jucăm seara, parcă arătăm mult mai bine şi avem timp să ne refacem. E o victorie importantă, toţi au contribuit.

Eu tot timpul respect adversarii. Spuneţi că îi fac mari, dar nu îmi e frică de nimeni. Sivasspor are un buget fantastic, cu jucători de milioane de euro”, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0, la digisport.ro.

Valerică Găman, autogol incredibil în Gruia

Valerică Găman a fost autorul unui autogol incredibil în CFR Cluj – Universitatea Craiova, meci din etapa a 10-a a Ligii 1. Fundaşul lui Mirel Rădoi a gafat împotriva campioanei en-titre.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 27, gazdele au plecat pe contraatac. Yeboah a plecat în sprint, dar Găman i-a luat faţa şi a ajuns primul la balon. Totuşi, fundaşul central al oltenilor a făcut o eroare inexplicabilă.

Găman nu s-a mai uitat să vadă unde este propriul portar şi a încercat să îi trimită mingea. Lazar era ieşit dintre buturi şi, cu tot efortul făcut de a interveni, a respins balonul după ce trecuse linia porţii.

Valerică s-a aruncat pe gazon când a văzut ce a făcut. Autogolul său a amintit de cel al lui Bănel Nicoliţă de pe Santiago Bernabeu, din 2006. În minutul 70 al meciului Real Madrid – Steaua, Bănel a vrut să îi trimită balonul lui Cornel Cernea, dar a ieşit un autogol care a făcut înconjurul lumii.

Incident ruşinos în Gruia, la CFR Cluj – Universitatea Craiova

A fost un incident ruşinos în Gruia, în timpul momentului de reculegere pentru Florin Hidişan. Un grup de fani prezenţi la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, din etapa a 10-a a Ligii 1, a avut reacţii reprobabile.

Situaţia greu de imaginat a avut loc pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj-Napoca. Minutul de reculegere a fost ţinut în memoria fostului fotbalist Florin Hidișan, care a murit la vârsta 40 de ani, după o luptă teribilă cu cancerul.

Din păcate, câţiva suporteri nu au ţinut cont de momentul de reculegere şi au început să zâmbească, să facă glume şi să înjure. La final, zgomotele produse de aceştia au fost „acoperite” de aplauzele jucătorilor, oficialilor şi a celorlalţi fani prezenţi la meci.

Florin Hidişan a jucat pentru U Cluj, dar şi pentru Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internațional Pitești, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA şi Pandurii. Fostul mijlocaş a înscris 7 goluri în 107 meciuri din Liga 1.

Reclamă

„Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a fostului fotbalist Florin Hidișan. ⁣
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a fost mesajul transmis pe contul de Facebook al clubului.

Recomandări
  • CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0
  • Ce a declarat Dan Petrescu la finalul meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și