Închide meniul

Ce a putut spune Ion Țiriac despre Ilie Năstase, ajuns la 76 de ani! Miliardarul român nu s-a mai ferit de cuvinte

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2022, 9:32

Reclamă
Ce a putut spune Ion Țiriac despre Ilie Năstase, ajuns la 76 de ani! Miliardarul român nu s-a mai ferit de cuvinte

Ce a putut spune Ion Țiriac despre Ilie Năstase, ajuns la 76 de ani!

Ilie Năstase și Ion Țiriac / Hepta

Ce a putut spune Ion Țiriac despre Ilie Năstase. Ion Țiriac a făcut o declarație savuroasă în legătură cu Ilie Năstase, prietenul său de o viață. Miliardarul îl consideră pe Nasty ”cel mai inteligent om pe care l-a cunoscut”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ilie Năstase, cel mai inteligent om care am văzut în viața mea. Ăsta n-a lucrat o zi în viața lui și trăiește. Simona este un om extraordinar de talentat, cum am spus, a făcut niște rezultate care pe noi românii, ne-a bucurat.

Ce a putut spune Ion Țiriac despre Ilie Năstase

Eu în primul rând la tenis am o deformare profesională atât de mare încât nu pot să mă bucur de un meci de tenis. Mă bucur de fotbal.

Eu am spus totdeauna și spun un lucru care e foarte greu de înțeles pentru un telespectator sau chiar pentru un sportiv din când. Simona este o jucătoare extraordinar de rapidă, dar care se mișcă prost”, a spus Țiriac, pentru Antena3.

Cum a ajuns Ion Țiriac miliardar!

Ion Țiriac a dezvăluit care este cea ma mare calitate a sa, care l-a ajutat de-a lungul vieții. Magnatul român a spus totul în doar cinci cuvinte: ”sunt cu picioarele pe pământ”. Acesta poate fi un exemplu pentru toți oamenii care se află la început de drum.

Reclamă

Țiriac a vorbit pe scurt despre divorțul Simonei Halep și atunci a fost momentul în care ne-a amintit că nu a uitat niciodată de unde a plecat.

”Relaţiile mele cu Halep, cu Sorana, sunt nişte relaţii logice, normale, dar îmi ştiu lungul nasului. Şi azi mi-l ştiu şi am rămas… Am o mare calitate, una singură: sunt cu picioarele pe pământ. Ştiu de unde am plecat, de la Braşov, Steagul Roşu, de la 16 ani.

Nu pot eu să-mi dau cu părerea despre ce face un om sau nu face când închide uşa. Un pic de respect ar trebui totuși să aibă persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin”, a spus Ion Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și