Închide meniul

Ce a putut spune Ion Țiriac despre Ilie Năstase, ajuns la 76 de ani! Miliardarul român nu s-a mai ferit de cuvinte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2022, 9:32

Ce a putut spune Ion Țiriac despre Ilie Năstase, ajuns la 76 de ani! Miliardarul român nu s-a mai ferit de cuvinte

Ce a putut spune Ion Țiriac despre Ilie Năstase, ajuns la 76 de ani!

Ilie Năstase și Ion Țiriac / Hepta

Ce a putut spune Ion Țiriac despre Ilie Năstase. Ion Țiriac a făcut o declarație savuroasă în legătură cu Ilie Năstase, prietenul său de o viață. Miliardarul îl consideră pe Nasty ”cel mai inteligent om pe care l-a cunoscut”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ilie Năstase, cel mai inteligent om care am văzut în viața mea. Ăsta n-a lucrat o zi în viața lui și trăiește. Simona este un om extraordinar de talentat, cum am spus, a făcut niște rezultate care pe noi românii, ne-a bucurat.

Ce a putut spune Ion Țiriac despre Ilie Năstase

Eu în primul rând la tenis am o deformare profesională atât de mare încât nu pot să mă bucur de un meci de tenis. Mă bucur de fotbal.

Eu am spus totdeauna și spun un lucru care e foarte greu de înțeles pentru un telespectator sau chiar pentru un sportiv din când. Simona este o jucătoare extraordinar de rapidă, dar care se mișcă prost”, a spus Țiriac, pentru Antena3.

Cum a ajuns Ion Țiriac miliardar!

Ion Țiriac a dezvăluit care este cea ma mare calitate a sa, care l-a ajutat de-a lungul vieții. Magnatul român a spus totul în doar cinci cuvinte: ”sunt cu picioarele pe pământ”. Acesta poate fi un exemplu pentru toți oamenii care se află la început de drum.

Reclamă

Țiriac a vorbit pe scurt despre divorțul Simonei Halep și atunci a fost momentul în care ne-a amintit că nu a uitat niciodată de unde a plecat.

”Relaţiile mele cu Halep, cu Sorana, sunt nişte relaţii logice, normale, dar îmi ştiu lungul nasului. Şi azi mi-l ştiu şi am rămas… Am o mare calitate, una singură: sunt cu picioarele pe pământ. Ştiu de unde am plecat, de la Braşov, Steagul Roşu, de la 16 ani.

Nu pot eu să-mi dau cu părerea despre ce face un om sau nu face când închide uşa. Un pic de respect ar trebui totuși să aibă persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin”, a spus Ion Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ilie Năstase are 76 de ani
  • Ion Țiriac, declarații despre Ilie Năstase

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și