Închide meniul

Reluările care nu s-au văzut în Juventus – Salernitana 2-2. Golul victoriei marcat Arkadiusz Milik a fost, de fapt, valid: „Cea mai proastă decizie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2022, 15:47

Reluările care nu s-au văzut în Juventus – Salernitana 2-2. Golul victoriei marcat Arkadiusz Milik a fost, de fapt, valid: „Cea mai proastă decizie!

Juventus - Salernitana 2-2

Juventus - Salernitana 2-2 / Profimedia

Au apărut reluările care iniţial nu s-au văzut în Juventus – Salernitana 2-2. Golul victoriei marcat Arkadiusz Milik a fost, de fapt, valid, deşi Matteo Marcenaro l-a anulat pe motiv de ofside.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un meci nebun la Torino în Juventus – Salernitana 2-2. Milik a înscris cu o lovitură de cap în minutul 90+5, însă golul a fost anulat pe motiv de off-side, după consultarea sistemului VAR. A ieşit o bătaie generală pe teren, la Torino, iar atacantul polonez a fost eliminat după bucuria de la final.

Reluările care nu s-au văzut în Juventus – Salernitana 2-2

La scurt timp după haosul de pe teren, noi imagini cu faza golului au ieşit la iveală. Matteo Marcenaro a văzut imagini la VAR doar din direcţia executantului cornerului, iar Antonio Candreva nu a putut fi văzut.

Acesta îl ţinea în poziţie regulamentară pe Leonardo Bonucci, astfel că golul de 3-2 a fost unul valabil.

„Aceste imagini sunt incredibile, pentru că arată că Bonucci este ținut în poziție regulamentară de Candreva, cu 50 de centimetri. Este cea mai proastă decizie din istoria VAR-ului”, a spus celebrul comentator Fabio Caressa, citat de tuttonapoli.net.

Reclamă

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1. Tehnicianul portughez a fost extrem de nemulţumit de evoluţia echipei sale din derby-ul de la Torino.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho e de părere că echipa sa a avut noroc în prima repriză, atunci când a primit un singur gol.

“Am avut extrem de mult noroc în prima repriză. Nu am făcut absolut nimic, a fost noroc pur. Apoi în repriza a doua a reușit să facem ceva, a fost o altă echipă. La pauză, le-am spus jucătorilor că sunt rușinat de ei. A fost rușinos! Nu este vorba despre tactică, este vorba despre atitudine.

Nu putem să venim la Torino și să jucăm așa. I-am spus secundului meu: “Roagă-te să fie doar 1-0 la pauză!”. A fost ceva fantastic să primim doar un gol. Din păcate, am avut puține soluții ofensive pe bancă, fără Zaniolo, fără Wijnaldum. Fundașii au jucat oribil în prima repriză. Pentru repriza a doua, am fost mulțumit.

L-am văzut pe Abraham într-un interviu, s-a comportat ca și cum ar fi jucat foarte bine, dar a fost oribil”, a spus Jose Mourinho pentru DAZN, după Juventus – Roma 1-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și