Închide meniul

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1: „A fost ruşinos, oribil!” Dialog genial cu secundul său

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2022, 12:04

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1: „A fost ruşinos, oribil! Dialog genial cu secundul său

Jose Mourinho e antrenorul Romei

Profimediaimages

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1. Tehnicianul portughez a fost extrem de nemulţumit de evoluţia echipei sale din derby-ul de la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho e de părere că echipa sa a avut noroc în prima repriză, atunci când a primit un singur gol.

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1

Am avut extrem de mult noroc în prima repriză. Nu am făcut absolut nimic, a fost noroc pur. Apoi în repriza a doua a reușit să facem ceva, a fost o altă echipă. La pauză, le-am spus jucătorilor că sunt rușinat de ei. A fost rușinos! Nu este vorba despre tactică, este vorba despre atitudine.

Nu putem să venim la Torino și să jucăm așa. I-am spus secundului meu: “Roagă-te să fie doar 1-0 la pauză!”. A fost ceva fantastic să primim doar un gol. Din păcate, am avut puține soluții ofensive pe bancă, fără Zaniolo, fără Wijnaldum. Fundașii au jucat oribil în prima repriză. Pentru repriza a doua, am fost mulțumit.

L-am văzut pe Abraham într-un interviu, s-a comportat ca și cum ar fi jucat foarte bine, dar a fost oribil”, a spus Jose Mourinho pentru DAZN, după Juventus – Roma 1-1.

Reclamă

Jose Mourinho, savuros! „The Special One” le-a arătat fanilor ce tatuaj şi-a făcut

Jose Mourinho le-a arătat fanilor ce tatuaj şi-a făcut. Antrenorul care a devenit campion în Conference League cu AS Roma a luat decizia să ajungă pe mâna unui artist.

Portughezul în vârstă de 59 de ani a ales un mod spectaculos prin care să celebreze victoria obţinută de gruparea din Serie A pe 25 mai. „Lupii” s-au impus cu 1-0 în faţa lui Feyenoord, în finala disputată la Tirana şi arbitrată de Istvan Kovacs.

Mourinho a scris istorie în fotbalul mondial şi a devenit primul antrenor care câştigă cele mai importante trei competiţii continentale: UEFA Champions League, Europa League şi Conference League. Tehnicianul lusitan a apelat la artistul Alberto Marzari ca să îi facă un tatuaj unic, anunţă gazzetta.it.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho şi-a anunţat fanii în urmă cu trei zile şi le-a dezvăluit că s-a tatuat. Le-a arătat bandajul pe care îl avea pe braţul drept. Acum le-a arătat şi ce desen a ales.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)

Acesta este tatuajul meu. Bucuria oamenilor din Roma m-a determinat să o fac. Apoi m-am gândit la ceva special, ceva care să onoreze toate cluburile cu care am câștigat competiții europene. În același timp, îmi doream un tatuaj unic, unul pe care, până acum, sunt singurul care îl poate avea…

Alberto mi-a arătat câteva propuneri, am schimbat doar câteva detalii. Iată tatuajul meu„, a scris Jose Mourinho pe contul său de Instagram.

Mourinho este primul tehnician care a triumfat în Conference League, Europa League și Champions League. El a câștigat trofee europene cu patru echipe diferite, FC Porto, Inter, Manchester United și acum AS Roma.

Tehnicianul portughez e omul finalelor. Are numai victorii în cele cinci finale europene disputate în carieră: o Cupă UEFA (2003), două Champions League (2004, 2010), un trofeu Europa League (2017) și acum Conference League (2022).

Mourinho e doar al doilea manager care câștigă cinci trofee europene, după Giovanni Trapattoni. „The Special One” a arătat „manita” după fluierul final al lui Istvan Kovacs.

Reclamă

Pentru Jose Mourinho este al 26-lea trofeu al carierei. Pentru AS Roma e primul trofeu european din istoria clubului. Echipa de pe Olimpico a mai jucat finala Cupei UEFA în 1991, dar a pierdut-o în fața lui Inter.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și