Închide meniul
VIDEO

Ladislau Boloni conducea cu 3-1 în minutul 16 și Metz a pierdut cu 3-6, cu Guingamp, după ce a încasat 3 cartonașe roșii. Loți a tunat la conferința de presă

Dan Roșu Publicat: 13 septembrie 2022, 9:14

Reclamă
Ladislau Boloni conducea cu 3-1 în minutul 16 și Metz a pierdut cu 3-6, cu Guingamp, după ce a încasat 3 cartonașe roșii. Loți a tunat la conferința de presă

Ladislau Boloni conducea cu 3-1 în minutul 16 și Metz a pierdut cu 3-6

Ladislau Boloni, alături de jucătorii lui Metz / Profimedia Images

Ladislau Boloni conducea cu 3-1 în minutul 16 și Metz a pierdut cu 3-6, cu Guingamp, după ce a încasat 3 cartonașe roșii. Acesta a fost meciul nebun din etapa a 8-a din Ligue 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metz a condus cu 3-1, până în minutul 16, prin golurile marcate de Manceau (autogol ‘2), Jallow ’10, ’16, respectiv Livolant (penalti ‘8). Apoi Guingamp a revenit şi a punctat prin Quemper ’45+1, Courtet ’45+7 (penalti), Louiserre ’69, Tchimbembe ’86 şi Livolant ’88.

Ladislau Boloni conducea cu 3-1 în minutul 16 și Metz a pierdut cu 3-6

Trei jucători de la Metz au fost eliminaţi: Kouyate ’31, Oukidja ’45+3 şi Jean-Jaques ’56.

Intră aici pentru a vedea rezumatul partidei!

Meciul a fost întrerupt aproximativ jumătate de oră, după ce arbitrul a afirmat că nu se simte în siguranţă din cauza fanilor echipei Metz.

Reclamă

În clasament, Metz este pe locul 8, cu 11 puncte, iar Gungamp este pe 6, cu 13 puncte.

Ladislau Boloni a dat vina pe arbitri

La finalul partidei, Ladislau Boloni și-a ieșit din minți. ”Dacă arbitrajul ne-a costat în acest meci? Este evident. Adversarul nostru are jucători buni, care știu să și provoace. Dar domnul care a fost pe teren, nu vreau să-l numesc arbitru, că mă deranjează, a făcut circ.

A influențat rezultatul și munca multor oameni. Am început meciul bine, am avut parte de acel autogol. Trebuie să îmi explicați faza penalty-ului. Mai întâi, a spus că este un fault de la spate, altora le-a explicat că ar fi fost vorba de un henț. Ia o decizie!

Reclamă 4 / 0/3

Acest arbitru vrea meciuri în prima ligă, unde a ajuns deja. Doamne ferește! Să vorbim și de al doilea penalty și de eliminare… No comment! Ia fluierul și ascunde-l bine. Nu vreau să îmi apăr echipa, dar meciul acesta trebuia să-l câștigăm cu 3-0”, a spus Boloni, citat de republicain-lorrain.fr.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și