Închide meniul

CFR Cluj l-a transferat pe Ibrahima Mbaye, jucător cu peste 100 de meciuri în Serie A. A trecut pe la Inter Milano, Livorno şi Bologna

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2022, 10:29

Reclamă
CFR Cluj l-a transferat pe Ibrahima Mbaye, jucător cu peste 100 de meciuri în Serie A. A trecut pe la Inter Milano, Livorno şi Bologna

Ibrahima Mbaye a fost transferat de CFR Cluj

Ibrahima Mbaye are peste 100 de meciuri în Serie A

CFR Cluj l-a transferat pe Ibrahima Mbaye, jucător cu peste 100 de meciuri în Serie A. O nouă lovitură de proporţii dată de campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a făcut un nou transfer. L-a adus pe Ibrahima Mbaye, fundaş de 27 de ani ce a început fotbalul la Inter Milano. Mbaye are peste 100 de meciuri jucat în Serie A.

CFR Cluj l-a transferat pe Ibrahima Mbaye

Ibrahima Mbaye a început fotbalul la Inter Milano, iar în sezonul 2013-2014 a fost împrumutat la Livorno, echipă pentru care a bifat 25 de meciuri în Serie A. În 2015, fundașul a ajuns la Bologna, prima dată sub formă de împrumut, iar mai apoi a fost achiziționat definitiv și a bifat peste 130 de apariții în prima ligă, în tricoul formației din nordul Italiei.

Noul nostru fundaș de bandă a câștigat Cupa Africii anul acesta alături de naționala Senegalului, competiție în care a bifat 3 meciuri. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!„, a anunţat CFR Cluj pe reţelele de socializare.

În prezent, Ibrahima Mbaye este cotat la 700.000 de euro.

Reclamă

Neluţu Varga a transferat pe bandă rulantă în startul acestui sezon. I-a mai adus pe Jefte Betancor, Vito Hammershoy-Mistrati, Christopher Braun, Denis Kolinger, Cephas Malele, Simone Scuffet, Karlo Muhar, Jean-Claude Billong, Rangelo Janga, Jose „Ze” Gomes şi Ibrahima Mandefu sunt jucătorii transferaţi de CFR Cluj. Betancor între timp a şi plecat din Gruia.

Dan Petrescu a „făcut ca trenul” după CFR Cluj – Sivasspor 0-1

Dan Petrescu a pus tunurile pe arbitraj după CFR Cluj – Sivasspor 0-1. Antrenorul campioanei a spus că echipa sa a avut un gol valabil, dar şi 3 penalty-uri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și