Închide meniul

OFICIAL | Atacantul transferat de CFR Cluj, după ce Billel Omrani a ales-o pe FCSB! Dan Petrescu a adus un jucător de 21 de ani din Ligue 2

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2022, 18:21

OFICIAL | Atacantul transferat de CFR Cluj, după ce Billel Omrani a ales-o pe FCSB! Dan Petrescu a adus un jucător de 21 de ani din Ligue 2

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu continuă să primească întăriri. Antrenorul campioanei României s-a mişcat rapid după ce a fost refuzat de Billel Omrani, care a ales-o pe FCSB. Ibrahima Mandefu este atacantul transferat de CFR Cluj ca răspuns la lovitura anunţată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vârful de 21 de ani a semnat cu gruparea din Gruia şi vine sub comanda lui Dan Petrescu. Mandefu a jucat ultima dată pentru Amiens, în Ligue 2.

Ibrahima Mandefu este atacantul transferat de CFR Cluj

Ibrahima Mandefu are dublă cetăţenie, franceză şi senegaleză. A mai jucat şi pentru echipa secundă a lui Lille.

Bun venit, Ibrahima Mandefu! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Ibrahima Mandefu, atacant în vârstă de 21 ani, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Fotbalistul născut în Senegal, având și cetățenie franceză, a mai evoluat la echipele de tineret ale celor de la Lille, Amiens și Lens.

De curând, Mandefu a primit convocarea la naționala U23 a Senegalului pentru acțiunile din luna septembrie. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!„, se arată în comunicatul lui CFR Cluj.

Reclamă


Neluţu Varga a transferat pe bandă rulantă în startul acestui sezon. I-a mai adus pe Jefte Betancor, Vito Hammershoy-Mistrati, Christopher Braun, Denis Kolinger, Cephas Malele, Simone Scuffet, Karlo Muhar, Jean-Claude Billong, Rangelo Janga şi Jose „Ze” Gomes sunt jucătorii transferaţi de CFR Cluj. Betancor între timp a şi plecat din Gruia.

Şi Jose “Ze” Gomes a semnat cu campioana României

CFR Cluj nu se mai opreşte din transferuri. Campioana României a anunţat că l-a adus pe portughezul Jose „Ze” Gomes, fostbalist care între 2016 şi 2021 a jucat pentru Benfica.

Jose “Ze” Gomes a crescut la academia celor de la Benfica Lisabona, iar mai apoi a fost împrumutat în primele ligi din Polonia şi Bulgaria. Ultima dată, el a jucat în Italia.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că 𝗝𝗢𝗦𝗘 𝗚𝗢𝗠𝗘𝗦, atacant în vârstă de 23 de ani, a semnat cu CFR Cluj!„, anunţă gruparea din Gruia pe contul de Facebook.

În 2016, Gomes a ieşit campion european cu naţionala Portugaliei U17, fiind golgheterul şi cel mai bun jucător al turneului, iar în 2018 şi-a adjudecat acelaşi trofeu şi cu naţionala U19.

CFR Cluj l-a achiziţionat şi pe Rangelo Janga, atacant în vârstă de 30 de ani. Fotbalistul a început fotbalul în ţara natală Olanda, unde a evoluat pentru Excelsior, Willem ll şi Dordrecht. Apoi a mai jucat la AS Trencin în Slovacia, la Gent în Belgia, Astana, Lugano, NEC Nijmegen, iar în ultimul sezon a evoluat în Cipru la Apollon Limassol. În prezent, Janga reprezintă echipa naţională a statului Curacao, pentru care a bifat 27 de meciuri şi a marcat de 13 ori.

Dan Petrescu, reacţie uluitoare după ce fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia

Dan Petrescu a avut o reacţie uluitoare după ce fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia în urma succesului cu Universitatea Craiova, scor 2-0. „Bursucul” nu este afectat de criticile suporterilor, care vor ca tehnicianul să plece din Gruia.

CFR Cluj a urcat pe locul 5 în Liga 1, dar fanii sunt nemulţumiţi de startul slab de sezon. Ardelenii s-au calificat cu emoţii în grupele UEFA Conference League, iar în Liga 1 au 3 eşecuri în 8 partide.

Eu am auzit numai CFR Cluj, CFR Cluj. Iar dacă cineva a strigat demisia nu cred că mi-au cerut-o mie pentru că nu avea de ce. Eu chiar nu cred că au strigat către mine.

Daca vrea cineva să strige, să o facă. N-am mai salutat galeria pentru că m-am grăbit, eram plouat”, a declarat Dan Petrescu la finalul succesului din Gruia.

Reclamă
Recomandări
  • Ibrahima Mandefu este ultimul jucător transferat de CFR Cluj
  • Dan Petrescu a primit un nou atacant în Gruia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și