Închide meniul

Nicolae Dică l-a contrat pe Gigi Becali: „Bogdan Rusu și Marco Dulca trebuie să rămână la FCSB!”

Cosmin Cioboată Publicat: 17 septembrie 2022, 17:03

Reclamă
Nicolae Dică l-a contrat pe Gigi Becali: „Bogdan Rusu și Marco Dulca trebuie să rămână la FCSB!

Nicolae Dică, calcul îndrăzneţ după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1

Nicolae Dică, pe banca lui FCSB / Sportpictures

Nicolae Dică l-a contrat pe Gigi Becali înaintea duelului „de foc” cu Universitatea Craiova. După partida cu Anderlecht, patronul FCSB a anunțat că este dispus să renunțe la Bogdan Rusu și Marco Dulca, doi dintre jucătorii pe care i-a transferat în această vară. Antrenorul roș-albaștrilor are o perspectivă diferită de cea a latifundiarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dicanio” a făcut un anunț clar și răspicat înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, care se va disputa mâine, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Nicolae Dică l-a contrat pe Gigi Becali: „Bogdan Rusu și Marco Dulca trebuie să rămână la FCSB!”

Nicolae Dică nu a fost de acord cu declarația lui Gigi Becali și a spus că Bogdan Rusu și Marco Dulca mai au nevoie de timp pentru a-și arăta adevărata valoare.

„Ei (n.r. – Bogdan Rusu şi Marco Dulca) trebuie să rămână la echipă, să se antreneze, să joace bine. Dacă Rusu intră bine și până la iarnă dă 10 goluri, crezi că nu rămâne? Oricare jucător trebuie să dea totul.

De la un meci la altul se poate schimba totul. Și după meciul cu Viking eram cei mai buni. După, eram zero. La fotbal se pot schimba multe de la un meci la altul”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Reclamă

Ce spunea Becali despre Bogdan Rusu și Marco Dulca, după FCSB – Anderlecht 0-0

După remiza cu Anderlecht, scor 0-0, din Conference League, Gigi Becali spunea că este dispus să-i trimită pe Bogdan Rusu și Marco Dulca înapoi la fostele echipe, CS Mioveni, respectiv Chindia.

Vă spuneam că vreau să văd dacă mai am curaj să fac fotbal. Ce am văzut în Anglia, am fost descurajat. A fost diferenţă mare. Acum am curaj pentru că am văzut o echipă Anderlecht pe care noi trebuia să o batem. Acum am mare curaj. Ne putem bate cu ei şi ne putem compara cu ei.

Sunt mai slabi decât noi Anderlecht. Aşa ceva nu se face. Îl ia de gât, îl trage de tricou, exact ca la lupte. Vede că nu poate de tricou, îl ia şi de gât şi de cap. 11 metri a fost clar. O să vedeţi că noi vom bate acolo. Aşaa este, puteau să primească şi ei. Dar nu face o chestiune clară. Vine cu capul, te prinde de picior, aşa face Creţu

Reclamă 4 / 0/3

De aia am odihnit jucătorii, dacă aveam alt atacant, Olaru i-a dat de exemplu lui Rusu, care dormea. El săracul, speriat, ce vrei de la Rusu… l-am luat că nu aveam atacant. Le dăm și banii ălora mici și le mulțumim, tot ce a fost la calificare, tot ce a fost luat și a fost în teren la calificare, le mulțumim, doar că la FCSB ce nu face față, pleacă înapoi. Dacă vor să îi ia, îi dau cu drag, pe Rusu și Dulca, ce am dat bani, le dau înapoi. Nu e supărare, le mulțumesc băieților, nu ai ce să faci”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și