Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Anderlecht 0-0. Primii jucători care vor pleca: „Dormea! El, săracul, era speriat!” Ce a spus despre faultul la Dawa: „Exact ca la lupte!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2022, 11:12 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 12:50

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Anderlecht 0-0. Primii jucători care vor pleca: „Dormea! El, săracul, era speriat! Ce a spus despre faultul la Dawa: „Exact ca la lupte!

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB - Anderlecht 0-0

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Anderlecht 0-0. Patronul FCSB e de părere că echipa lui Nicolae Dică este puternică decât Anderlecht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut referire şi la faultul comis asupra lui Joyskim Dawa. Becali spune că a fost penalty clar.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Anderlecht 0-0

Vă spuneam că vreau să văd dacă mai am curaj să fac fotbal. Ce am văzut în Anglia, am fost descurajat. A fost diferenţă mare. Acum am curaj pentru că am văzut o echipă Anderlecht pe care noi trebuia să o batem. Acum am mare curaj. Ne putem bate cu ei şi ne putem compara cu ei.

Sunt mai slabi decât noi Anderlecht. Aşa ceva nu se face. Îl ia de gât, îl trage de tricou, exact ca la lupte. Vede că nu poate de tricou, îl ia şi de gât şi de cap. 11 metri a fost clar. O să vedeţi că noi vom bate acolo. Aşaa este, puteau să primească şi ei. Dar nu face o chestiune clară. Vine cu capul, te prinde de picior, aşa face Creţu

De aia am odihnit jucătorii, dacă aveam alt atacant, Olaru i-a dat de exemplu lui Rusu, care dormea. El săracul, speriat, ce vrei de la Rusu..l-am luat că nu aveam atacant. Le dăm și banii ălora mici și le mulțumim, tot ce a fost la calificare, tot ce a fost luat și a fost în teren la calificare, le mulțumim, doar că la FCSB ce nu face față, pleacă înapoi. Dacă vor să îi ia, îi dau cu drag, pe Rusu și Dulca, ce am dat bani, le dau înapoi. Nu e supărare, le mulțumesc băieților, nu ai ce să faci”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Mihai Stoica a răbufnit după FCSB – Anderlecht 0-0

Mihai Stoica a răbufnit după FCSB – Anderlecht 0-0. Managerul general al FCSB a spus că echipa sa trebuia să primească un penalty la faza în care Dawa a fost trântit în careu de portarul celor de la Anderlecht.

În minutul 29 al partidei de pe Arena Naţională, Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor. Arbitrul austriac a lăsat jocul să continue şi i-a acordat şi lui Darius Olaru cartonaş galben pentru proteste.

„Concluziile mele sunt că am avut penalty… viciere de rezultat, asta e concluzia. Cu West Ham era 1-0 pentru noi şi a inventat arbitrul penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă tot nu e VAR, de ce să nu avem rezultate viciate mereu când jucăm în Conference League? Cu Beer Sheva a respins un fundaş de pe linie porţii, nu s-a dat penalty. Cu Schalke, în Champions League, le-a dat portarul lor un pumn în cap lui Piovaccari de a făcut comoţie, nu a dat penalty. Asta e soarta noastră. Toţi arbitrii sunt neatenţi în defavoarea noastră.

Am avut o problemă, am început foarte bine, dar, prin minutul 20, Edjouma… aţi văzut că a primit ingrijiri medicale, nu a mai putut să facă sprint, iar astea ne-a costat, pentru că el e un jucător extrem de important. În Europa, luaţi meciul cu West Ham şi începutul meciului cu Anderlecht, Edjouma a făcut diferenţa. Cred că mai e de apreciat evoluţia unui jucător, care a fost excepţional, Creţu.

Nu am văzut faza, nu ştiu dacă a fost penalty pentru ei, dar Creţu a făcut un joc defensiv de excepţie. Iar un alt jucător care a făcut un joc foarte bun a fost Pantea.

Nu a jucat poziţia lui, are 19 ani de abia împliniţi. Sunt şi plusuri. Pantea şi-a făcut treaba, nu are ce să îi reproşeze nimeni”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB a cerut penalty la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor

FCSB a cerut penalty la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor. Singura decizie a arbitrului a fost să îi dea cartonaş galben lui Olaru pentru proteste.

Reluările au arătat faptul că Dawa a fost, pur şi simplu, trântit în careu de portarul belgienilor, Van Crombrugge. Portarul celor de la Anderlecht l-a apucat cu o mână de piept şi cu una de cap pe Dawa. Arbitrul austriac a lăsat însă jocul să continue.

Andrei Cordea, cel care a ratat cea mai mare ocazie a meciului, a spus că FCSB merita să primească penalty.

Reclamă

A fost penalty la faza cu Dawa. Am avut o ocazie mare prin mine, dar am luat decizia proastă de a pasa. Mai bine dădeam la poartă şi aveam şanse mai mari de a marca. Când jucăm la Bucureşti, este foarte greu să ne bată cineva. Trebuie să ne focusăm din seara aceasta şi să luăm 3 puncte la Universitatea Craiova. Se poate zice că ne-a menajat că avem puţine puncte în campionat. Jucătorii care au intrat au făcut o treabă foarte bine pentru că sunt de calitate.

Mai avea un pic şi îl dădea cu capul de pământ. A fost penalty clar. Ne vom continua lupta pentru locul 2, cred că îl putem obţine. Cred că am picat în cea mai puternică grupă din Conference League. Şi noi suntem o echipă puternică. Mihăiţă Neşu a fost în vestiar înainte şi îi mulţumim„, a spus Andrei Cordea la Pro Arena.

Recomandări
  • Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Anderlecht 0-0
  • iFight Heroes este azi, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și