Închide meniul
VIDEO

Moment uluitor în Turcia. Un jucător a fost eliminat după doar 13 secunde de la debut, iar mama sa a început să plângă în tribune

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2022, 10:10

Reclamă
Moment uluitor în Turcia. Un jucător a fost eliminat după doar 13 secunde de la debut, iar mama sa a început să plângă în tribune

Un jucător a fost eliminat după doar 13 secunde de la debut, iar mama sa a început să plângă în tribune

Mama jucătorului a început să plângă, după ce fiul a încasat cartonaş roşu/ Twitter

Shoya Nakajima a fost eliminat la doar 13 secunde după ce a fost introdus pe teren, iar mama sa a început să plângă în tribune. Momentul uluitor s-a întâmplat în Turcia, în meciul dintre Antalyaspor şi Adana Demirspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antalyaspor a pierdut la scor de neprezentarea, pe teren prorpiu, cu cei de la Adana. Nakajima a lăsat gazdele în inferioritate numerică, după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 60.

Un jucător a fost eliminat după doar 13 secunde de la debut, iar mama sa a început să plângă în tribune

Shoya Nakajima a început meciul ca rezervă şi a fost introdus pe teren în minutul 60. 13 secunde mai târziu, arbitrul l-a eliminat după un fault dur comis asupra unui adversar.

Aflată în tribunele stadionului, mama jucătorului a început să plângă după ce fiul său a fost eliminat atât de rapid.

Reclamă

Iniţial, centralul îl sancţionase doar cu cartonaş galben pe japonezul de 28 de ani, însă după ce a consultat arbitrajul video, a întors decizia şi i-a acordat roşu.

Eliminarea lui Nakajima a fost cea de-a treia a meciului din Superliga Turciei. În prima repriză, încă din minutul 7, Aydogdu a fost eliminat din echipa celor de la Antalyaspor. În minutul 39, Rakitsky a văzut şi el roşu direct, şi a restabilit egalitatea numerică de pe teren.

Shoya Nakajima a fost transferat în această vară de turcii de la Antalyaspor, de la Porto. Mijlocaşul de 28 de ani se afla la al doilea meci al său pentru noua formaţie, meci în care a văzut cartonaşul roşu imediat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” Vezi toate știrile
Citește și