Închide meniul

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Raul Rusescu în emisiunea lui Cătălin Oprișan. Poveşti savuroase ale fostului atacant de la FCSB

Antena Sport Publicat: 19 septembrie 2022, 10:25

Reclamă
AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Raul Rusescu în emisiunea lui Cătălin Oprișan. Poveşti savuroase ale fostului atacant de la FCSB

Raul Rusescu se bucura dupa golul marcat in meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia si FCSB, din cadrul Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Minaur din Zlatna, joi 27 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Raul Rusescu, în tricoul FCSB-ului / Hepta

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Raul Rusescu, în emisiunea lui Cătălin Oprișan. Fostul atacant de la FCSB sau Unirea Urziceni, de 3 ori campion al României, vine să vorbească despre cariera lui răsunătoare și despre așteptările pe care le are în continuare, la vârsta de 34 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusescu a revenit în fotbalul românesc în această vară, iar în prezent evoluează la Concordia Chiajna, în Liga a 2-a.

AS.ro LIVE | Interviu-eveniment cu Raul Rusescu, în emisiunea lui Cătălin Oprișan

Raul Rusescu a cunoscut apogeul carierei în urmă cu 9 ani, când a fost transferat de FCSB la Sevilla, în schimbul sumei de 2,2 milioane de euro. Atacantul român a adunat 7 meciuri în tricoul formației spaniole, reușind să marcheze 3 goluri, în sezonul 2013/2014.

Unirea Urziceni, Braga și Osmanlispor se numără printre formațiile pentru care a mai evoluat Rusescu de-a lungul carierei. Cea mai mare cotă de piață pe care a avut-o „Raul de Ghencea” a fost de 4,6 milioane de euro, în 2013, potrivit transfermarkt.com.

Raul Rusescu a cucerit 3 titluri de campion în Liga 1: unul cu Unirea Urziceni (2009) și două cu FCSB (2013 și 2015).

Reclamă

Rusescu a bifat și 9 selecții la naționala României, reușind să înscrie un gol.

Raul Rusescu aşteaptă un semn de la Edi Iordănescu pentru a reveni la naţională

Raul Rusescu aşteaptă un semn de la Edi Iordănescu. Raul Rusescu nu şi-a luat gândul de la naţionala României. Ajuns la 34 de ani, fostul golgheter de la FCSB aşteaptă un semn de la Edi Iordănescu.

Raul Rusescu recunoaşte! „Am ajuns la Chiajna pentru că nu m-a căutat nimeni altcineva„, a spus fostul atacant de la FCSB. Raul Rusescu încă mai visează la naţională si vrea să devină antrenor!

Reclamă 4 / 0/3

„Asta nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin la echipa națională. Realitatea te loveşte uneori. Vara asta nu am avut nicio ofertă din fotbalul românesc”, a spus Raul Rusescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Rusescu vrea să devină antrenor. „Eu, personal, la momentul acesta, mă văd ca fiind antrenor„, spune Rusescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și