Închide meniul
Video

Raul Rusescu aşteaptă un semn de la Edi Iordănescu pentru a reveni la naţională, deşi joacă în Liga 2: „Nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin!”

Reclamă

Publicat: 14 septembrie 2022, 20:51

Raul Rusescu visează să revină la echipa naţională a României

Captură Antena Sport

Raul Rusescu aşteaptă un semn de la Edi Iordănescu. Raul Rusescu nu şi-a luat gândul de la naţionala României. Ajuns la 34 de ani, fostul golgheter de la FCSB aşteaptă un semn de la Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu recunoaşte! „Am ajuns la Chiajna pentru că nu m-a căutat nimeni altcineva„, a spus fostul atacant de la FCSB. Raul Rusescu încă mai visează la naţională si vrea să devină antrenor!

Raul Rusescu aşteaptă un semn de la Edi Iordănescu pentru a reveni la naţională

Trei campionate a luat Rusescu cu FCSB şi Urziceni, iar acum joacă la Concordia Chiajna în Liga 2. Rusescu are 9 selecţii la naţionala mare a României şi a reuşit să înscrie un singur gol.

„Asta nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin la echipa natională. Realitatea te loveşte uneori. Vara asta nu am avut nicio ofertă din fotbalul românesc„, a spus Raul Rusescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Rusescu vrea să devină antrenor. „Eu, personal, la momentul acesta, mă văd ca fiind antrenor„, spune Rusescu.

Reclamă

Nicolae Stanciu va fi convocat la națională, Florin Niță e marele absent

Stanciu, care a absentat de la precedentele două acțiuni ale echipei naționale, va reveni sub tricolor pentru ultimele două dueluri din Liga Națiunilor, susțin informațiile Antena Sport. Va fi prima sa convocare de când Edi Iordănescu este selecționer.

Stanciu face furori în tricoul lui Wuhan. Nou-promovata se află pe primul loc în China, fără înfrângere în campionat. Românul a marcat șapte goluri în cele 14 apariții.

Stanciu este al 4-lea cel mai bun marcator din campionatul Chinei. Fotbalistul de 29 de ani se descurcă de minune și la capitolul assist-urilor. Fostul jucător de la FCSB a oferit 7 pase decisive în stagiunea curentă.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu va juca trei ani la Wuhan, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. De asemena, Stanciu va încasa o primă de 500.000 de euro dacă Wuhan va deveni campioană.

Florin Niță ratează echipa națională

Pe de altă parte, România va fi fără Florin Niță la partidele cu Finlanda și Bosnia. Sursele Antena Sport susțin că portarul de 35 de ani nu se află în planurile lui Edi Iordănescu. Acesta nu va prinde lista jucătorilor convocați.

Niță a pierdut echipa la Slavia Praga la sfârșitul lunii noiembrie 2021 și de atunci nu și-a mai făcut loc în primul „11. În actuala stagiune, nu a disputat niciun meci.

Fostul goalkeeper de la FCSB a fost aproape de o revenire în Liga 1 în această vară. A negociat cu CFR Cluj, unde ar fi fost titular, însă mutarea la campioana României a picat.

România, pe ultimul loc în grupa de Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala României este pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte. În această campanie, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut ambele meciuri cu Muntenegru (0-2, 0-3) și a cedat în Bosnia (0-1). Singurul succes a fost înregistrat în Giulești, cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1 și Antena Play.

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Duelul cu o miză uriaşă, Finlanda – România, care este programat pe 23 septembrie de la ora 21:45, va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și